12 μπούτια κοτόπουλου
660 ml μπύρα
3 κλαδάκια δενδρολίβανο
2 σκελίδες σκόρδο
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε τα μπούτια κοτόπουλου σε ένα μπολ μαζί με το λάδι, το δεντρολίβανο και το σκόρδο. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι για γεύση και τα αφήνουμε να μαριναριστούν στο ψυγείο για περίπου μία ώρα
Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, μεταφέρουμε τα μαριναρισμένα μπούτια σε ένα ταψί και ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά, γυρίζοντας το κοτόπουλο πλευρά.
Σε αυτό το σημείο, αφαιρούμε το ταψί και προσθέτουμε την μπύρα. Στη συνέχεια, καλύπτουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε ξανά στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.
Πηγή