Υλικά
Για την Σαλάτα
6-7 φύλλα μαρούλι
200 gr. στήθος κοτόπουλου
4-5 μανιτάρια
1 αγγούρι
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
3-4 κουταλιές της σούπας καλαμπόκι
Φλύδες τυρί παρμεζάνα
Θυμάρι
Αλάτι
Για το Ντρέσινγκ
2-3 κουταλιές της σούπας μπαλσάμικο ξύδι
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
Εκτέλεση
Αφαιρούμε την πέτσα από το κοτόπουλο. Κόβουμε σε φέτες τα μανιτάρια. Αλατίζουμε, πασπαλίζουμε με θυμάρι και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο το φιλέτο του κοτόπουλου και τα μανιτάρια και ψήνουμε για περίπου 25 λεπτά στον φούρνο, στην σχάρα ή στο τηγάνι για 10 λεπτά. Πλένουμε και κόβουμε το μαρούλι. Κόβουμε τα λαχανικά σε φέτες. Βάζουμε το μαρούλι σε σαλατιέρα και προσθέτουμε όλα τα λαχανικά και το κοτόπουλο κομμένο σε κύβους. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά του dressing και περιχύνουμε.
Πηγή