ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με τη μετακίνηση της Αφροδίτης και του Άρη στον Υδροχόο στις 06.03 έχεις την ευκαιρία να βγεις από μία περίοδο έντονων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η προσοχή επικεντρώνεται κυρίως στο φιλικό περιβάλλον και σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Επιδιώκεις να εμπλακείς σε ομαδικές και συλλογικές προσπάθειες που σε εκφράζουν καθώς μέσα από αυτές νιώθεις ότι μπορείς να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Γεγονός είναι ότι θα υπάρξουν πρόσωπα που θα εκφράσουν συναισθήματα δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μία νέα σχέση που θα σε ικανοποιεί σε επίπεδο ιδεών, επικοινωνίας, πάθους. Στις 20.03 του ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να προχωρήσεις σε νέα σημαντικά ξεκινήματα. Η επαγγελματική και προσωπική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς θέλεις να διοχετεύσεις την ενέργειά σου δημιουργικά ξεφεύγοντας από την στασιμότητα του προηγούμενου χρονικού διαστήματος. Απαραίτητο είναι βέβαια να χαλιναγωγήσεις την ένταση καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς από τον αυθορμητισμό και τον παρορμητισμό σε λάθος επιλογές που θα έχουν κόστος σε σχέσεις και συνεργασίες.

2ο δεκαήμερο

Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 02.03 σου δίνεται η δυνατότητα να ξεπεράσεις καταστάσεις του παρελθόντος που σε έχουν τραυματίσει. Είναι σημαντικό για εσένα να απαλλαγείς από βαρίδια που επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή σου και αυτό μπορεί να το πραγματοποιήσεις αυτήν την περίοδο. Σημαντικές ευκαιρίες μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά επαγγελματικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες. Μη διστάσεις να τις αξιοποιήσεις με τον κατάλληλο δυνατό τρόπο ώστε να αφήσεις πίσω σου υποθέσεις που μπορεί να σε έχουν ταλαιπωρήσει. Με την Αφροδίτη και τον Άρη από τον Υδροχόο να σε επηρεάζουν το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις τους στόχους σου. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν πρόσωπα μέσα από το φιλικό χώρο που εμπιστεύονται το κριτήριο σου και πιστεύουν στις δυνατότητές σου. Νέες γνωριμίες θα σε ενθουσιάσουν καθώς η κοινή αντίληψη των πραγμάτων σας φέρνει πιο κοντά καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχουν πρόσωπα που μπορούν να σε κατανοήσουν. Φιλικές παρέες και διασκέδαση θα ανεβάζουν το κέφι σου.

3ο δεκαήμερο

Η τριπλή σύνοδος Αφροδίτης – Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 03.03 δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένα τσουνάμι εξελίξεων που θα επηρεάσουν την καριέρα και την προσωπική σου ζωή. Είναι σημαντικό για εσένα να ελέγξεις τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου, όμως αυτό δεν είναι εύκολο. Προσοχή θα πρέπει να δείξει σε ότι αφορά χειριστικές και εξουσιαστικές συμπεριφορές που θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις από ανωτέρους, συνεργάτες και σύντροφο. Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 18.03 σε καλεί να αντιμετωπίσεις υποθέσεις σε επαγγελματικό και καθημερινό επίπεδο που σε απασχολούν έντονα. Δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν παρασκηνιακές κινήσεις στον επαγγελματικό χώρο που θα σε απογοητεύσουν. Φρόντισε μόνο να μην καθηλωθείς λόγω των έντονων συναισθημάτων που νιώθεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν δημιουργώντας μία πλασματική εικόνα σε ότι αφορά επαγγελματικές προτάσεις. Είναι εύκολο να προχωρήσεις σε λάθη που θα σου στοιχίσουν για αυτό φρόντισε να εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσει να αποφύγεις παγίδες προστατεύοντας σε από λάθος πρόσωπα και επιλογές.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Υδροχόο από τις 06.03 επικεντρώνεις την προσοχή σου σε επαγγελματικά σχέδια και σε ότι αφορά την δημόσια εικόνα σου. Είναι σημαντικό για εσένα να προχωρήσεις στον επαγγελματικό χώρο με αυτοπεποίθηση καθώς νιώθεις ότι έτσι θα κατακτήσεις την θέση που σου αρμόζει. Γεγονός είναι ότι οι αυξημένες υποχρεώσεις μπορεί να σε κουράσουν όμως παράλληλα θα σου δώσουν την ευκαιρία να αναδείξει στις δυνατότητές σου και να κερδίσεις τον θαυμασμό των ανώτερων σου. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μία σχέση μακροχρόνια και σταθερή. Με τον Ήλιο να περνάει στον Κριό στις 20.03 μπαίνεις σε μία περίοδο βαθύτερης αναζήτησης, εσωστρέφειας και απολογισμού. Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και σε απασχολούν έντονα, μείνε μακριά από αυταπάτες ώστε να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Παρασκηνιακές διεργασίες στον επαγγελματικό χώρο αποκαλύπτονται και δεν αποκλείεται να σε απογοητεύσουν πρόσωπα που έχεις εμπιστευτεί. Προσπάθησε να περιορίσεις συναισθηματικά ξεσπάσματα καθώς δεν θα σου επιτρέψουν να είσαι πρακτικός και αποτελεσματικός απέναντι σε όσους προσπαθούν να υπονομεύσουν.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 02.03 σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση σε σχέδια και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε στηρίξουν στις προσπάθειές σου καθώς εμπιστεύονται το κριτήριο και τα σχέδιά σου. Οι αποφάσεις και οι κινήσεις που θα υπάρξουν αυτό το χρονικό διάστημα θα αλλάξουν τα δεδομένα στη ζωή σου καθώς θα σε βοηθήσουν να αποτινάξεις συμπεριφορές και νοοτροπίες που πια δεν σου ταιριάζουν. Με την Αφροδίτη και τον Άρη να σε επηρεάζει από τον Υδροχόο το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα αυξάνονται σημαντικά οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες στον επαγγελματικό χώρο. Δεν αποκλείεται να νιώσεις κούραση και αγωνία καθώς θέλεις να είσαι αποτελεσματικός σε ότι αναλάβεις. Απαραίτητο είναι να εμπιστευτείς την οργανωτικότητα και την υπευθυνότητα που σε διακρίνουν καθώς θα σε βοηθήσουν να καταστρώσεις ένα αποτελεσματικό πλάνο. Νέα πρόσωπα εισβάλλουν στη ζωή σου που θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις σε προσωπικό επίπεδο και να διεκδικήσεις μία νέα σχέση που θα σου χαρίσει η ασφάλεια και σταθερότητα.

3ο δεκαήμερο

Η τριπλή σύνοδος Αφροδίτη – Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 03.03 αλλάζει ριζικά τα δεδομένα σε μελλοντικά σχέδια καθώς νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να προχωρήσεις με μία καινούργια φιλοσοφία που σε εκφράζει. Πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον θα σε βοηθήσουν να εμπλουτίσεις την κοσμοθεωρία σου, να αναγνωρίσεις το ψυχικό σθένος που διαθέτεις και να προχωρήσεις με γοργά βήματα σε ένα μέλλον που σου ταιριάζει. Νέα πρόσωπα εισβάλλουν στη ζωή σου με το πάθος και τον αισθησιασμό να κορυφώνονται και να δημιουργούν έντονο καρδιοχτύπι. Είναι πρόσωπα με διαφορετική κουλτούρα και ιδιοσυγκρασία και αυτός ενθουσιάζει. Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 18.03 στρέφει την προσοχή σου στην προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρωτοβουλίες που θα κλείσουν ένα κύκλο στη σχέση σου, προσπάθησε μόνο να είσαι απόλυτα βέβαιος καθώς οι ψευδαισθήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου, απαραίτητο είναι να χαλιναγωγήσεις την ψευδαίσθηση της ελευθερίας που μπορεί να σε εμποδίσει να απολαύσεις την αγάπη σε όλο της το μέγεθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Η αισιοδοξία χτύπα και πάλι την πόρτα σου καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης μετακινούνται στον Υδροχόο στις 06.03. Βγαίνεις από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας και καχυποψίας και νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να απολαύσεις την ζωή και τις χαρές που μπορεί να σου δώσει. Η διασκέδαση και οι παρέες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου, χαίρεσαι με την επικοινωνία και τις συζητήσεις καθώς μπορείς να πάρεις πολλά. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν καθώς εντυπωσιάζεις με το φευγάτο πνεύμα σου και την ανάγκη να βιώσεις την περιπέτεια. Δεν αποκλείεται να μαγνητίσεις πρόσωπα που έχουν ανάλογη διάθεση. Εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες θα σε φέρουν σε επαφή με πρόσωπα από το εξωτερικό που μπορούν να σου προσφέρουν πολλά. Στις 20.03 ο Ήλιος περνάει στον Κριό δίνοντάς σου την δυνατότητα να απολαύσεις το φιλικό περιβάλλον. Είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς ανάμεσα σε πρόσωπα που αντιλαμβάνονται τον τρόπο σκέψης σου καθώς αυτό σε ικανοποιεί ιδιαίτερα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε αλαζονικές συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν καθώς είναι δύσκολο να αποδεχθείς διαφορετικές απόψεις. Είναι σημαντικό να δείξεις κατανόηση στο σκεπτικό των άλλων καθώς αυτό θα σου προσφέρει πολλά.

2ο δεκαήμερο

Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 02.03 δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο και πάλι προτάσεις επαγγελματικής φύσεως που θα σε ενθουσιάσουν. Γεγονός είναι ότι θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από καταστάσεις που δεν σε ικανοποιούν και θα σε οδηγήσουν σε μία νέα επαγγελματική διαδρομή που σου ταιριάζει απόλυτα. Φρόντισε μόνο να μην λειτουργήσεις αλαζονικά καθώς η αμετροέπεια δεν αποκλείεται να σε ωθήσει σε λάθη ή να δημιουργήσει προβλήματα σε σχέσεις με πρόσωπα που έχουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου. Αξιοποίησε τις δυνατότητες καθώς θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τα προσόντα σου και να κερδίσεις τον θαυμασμό των άλλων. Με την Αφροδίτη και τον Άρη να σε επηρεάζουν το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα απολαμβάνεις τις παρέες, την διασκέδαση, τα ταξίδια. Πρόσωπα από το εξωτερικό δεν αποκλείεται να εμφανιστούν με προτάσεις που θα σε οδηγήσουν σε νέες επαγγελματικές διαδρομές. Η προσωπική σου ζωή ανθίζει καθώς νέα πρόσωπα προσπαθούν να κεντρίσουν την προσοχή σου και να σε κατακτήσουν λόγω της αισιόδοξης και περιπετειώδης διάθεσής σου.

3ο δεκαήμερο

Ανασφάλειες και φοβίες αναδεικνύονται σε έντονο βαθμό με την τριπλή σύνοδο Αφροδίτης – Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 03.03. Είναι μία συνθήκη που οφείλεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία καθώς η ένταση αυξάνεται κατακόρυφα και μπορεί να επηρεάσει οικονομικές και προσωπικές σχέσεις. Σημαντικό είναι να κινηθείς διαισθητικά σε οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές συνεργασίες ώστε να έχεις το κέρδος που θα σε ικανοποιήσει. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις την προσωπική σου ζωή καθώς είναι εύκολο να ξεφύγεις με σενάρια επιστημονικής φαντασίας που δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα και το ταίρι σου. Το πάθος και ο αισθησιασμός θα δημιουργήσουν το κατάλληλο σκηνικό ώστε να εκτονωθεί η ένταση και να απολαύσεις την απόλυτη συγχώνευση με το ταίρι σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 18.03 στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν έντονα. Ψευδαισθήσεις και ψεύδη δεν αποκλείεται να επηρεάσουν οικογενειακές σχέσεις για αυτό οφείλεις να είσαι απόλυτα προσεκτικός σε επιλογές που θα πραγματοποιήσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε ότι αφορά επαγγελματικές κινήσεις καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς από πρόσωπα που σου αποκρύπτουν την αλήθεια. Είναι απαραίτητο να είσαι επιφυλακτικός σε ότι ακούς γιατί πιθανότατα να απογοητευτείς στην πορεία του χρόνου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η μετακίνηση της Αφροδίτης και του Άρη στον Υδροχόο στις 06.03 εντείνει τις ανασφάλειες καθώς φέρνει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα και βαθύτερες πληγές που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Άμεσα επηρεάζεται η συμπεριφορά σου σε οικονομικές υποθέσεις και προσωπικές σχέσεις καθώς η καχυποψία αυξάνεται σημαντικά. Μην διστάσεις να προχωρήσεις με αποφασιστικότητα κλείνοντας οικονομικές συμφωνίες και κληρονομικά ζητήματα που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από το άγχος. Παράλληλα όμως φρόντισε να περιορίσεις τις αμφιβολίες και τους φόβους που επηρεάζουν την σχέση σου και δημιουργούν εκρηκτικές καταστάσεις σε προσωπικό επίπεδο. Με τον Ήλιο να περνάει στον Κριό στις 20.03 επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή. Υποχρεώσεις και ευθύνες αυξάνονται σημαντικά καθώς το επαγγελματικό σου περιβάλλον εμπιστεύεται τις δυνατότητές σου και σου δίνει ευκαιρίες. Προσπάθησε να είσαι αποτελεσματικός χωρίς να γίνεσαι εξουσιαστικός τους γύρω σου καθώς αυτό θα ενοχλήσει. Συντηρητισμός και απολυτότητα δεν θα λειτουργήσουν θετικά για επαγγελματικά όνειρα, φρόντισε να είσαι περισσότερο διαλλακτικός καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ελιχθείς πετυχαίνοντας έτσι τους στόχους σου.

2ο δεκαήμερο

Σπουδαίες ευκαιρίες μπορεί να υπάρξουν σε επαγγελματικό επίπεδο με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 02.03. Είναι σημαντικό για εσένα να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που σου δίνονται καθώς θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Η στήριξη φιλικών ή σημαντικών προσώπων στη ζωή σου θα λειτουργήσει ευεργετικά καθώς θα ανοίξει νέους ορίζοντες μπροστά σου. Κεραυνοβόλες νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή. Πρόσωπο διαφορετικής κουλτούρας θα σε βοηθήσουν να αναθεωρήσεις τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τη ζωή καθώς η χαρά και το κέφι έχουν πια τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Με την Αφροδίτη και τον Άρη από τον Υδροχόο να σε επηρεάζουν το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα αφοσιώνεσαι χρόνο σε οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Η αποφασιστικότητα και η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις στις καλύτερες δυνατές επιλογές που θα αποφέρουν σημαντικά κέρδη. Το πάθος κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή, φρόντισε μόνο να περιορίσεις την ζήλια και την ανασφάλεια που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε ρήξεις.

3ο δεκαήμερο

Σημαντικές ανακατατάξεις δεν αποκλείεται να φέρει η τριπλή σύνοδος Αφροδίτης – Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 03.03 σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Νιώθεις πως προσπαθούν να σε περιορίσουν συνεργάτες και σύντροφο ελέγχοντας τις κινήσεις σου. Γεγονός είναι όμως ότι ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις καθοριστικές σχέσεις στη ζωή σου καθώς είναι σημαντικό να αποφύγεις την ένταση και τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές και να δώσεις χώρο στην κατανόηση και την συντροφικότητα. Το πάθος κυριαρχεί και σε βοηθά να χαρείς τις στιγμές που θα σε φέρουν πιο κοντά στο ταίρι σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 18.03 σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα που αφορούν το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που μέσα από την κολακεία θα προσπαθήσω να χειριστούν κατευθύνονταν σε κατά το δοκούν. Μπορείς να κινηθείς διαισθητικά ώστε να αποφύγεις λάθη που μπορεί να έχουν κόστος σε προσωπικές σχέσεις και επαγγελματικούς στόχους. Το εμπόριο και η επικοινωνία αποτελούν πεδίο δόξης λαμπρό σε επαγγελματικό επίπεδο, προσοχή σε μεγάλες υποσχέσεις καθώς αργότερα θα ανακαλύψεις ότι δεν ήταν εφικτό να γίνουν πραγματικότητα.

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Με την Αφροδίτη και τον Άρη να μετακινούνται στον Υδροχόο στις 06.03 όλα τα βλέμματα στρέφονται στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς υπάρχει κινητικότητα και δράση. Γεγονός είναι ότι ξαναβρίσκεις την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια σου και αυτό σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θέλουν να συνεργαστούν μαζί σου. Σε προσωπικό επίπεδο εντυπωσιάζεις με την ανάγκη να φλερτάρεις και να κυριαρχήσεις στο περιβάλλον που κινείσαι. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα σε ανανεώσουν, όμως είναι απαραίτητο να μην μπεις σε ένα μπρα-ντε-φερ πού μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες. Με τον Ήλιο να περνάει στον Κριό στις 20.03 νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με την γνώση και την πνευματικότητα. Πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σε βοηθούν να κατασταλάξεις σε φιλοσοφικές αναζητήσεις καθώς μέσα από αυτές διευρύνονται οι ορίζοντές σου. Ταξίδια και επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό μπορούν να δρομολογήσουν νέες επαγγελματικές εξελίξεις που θα σε ενθουσιάσουν.

2ο δεκαήμερο

Σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις και προσωπικά ζητήματα μπορεί να φέρει η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 02.03. Είναι απαραίτητο να προχωρήσεις με αποφασιστικότητα στην επίλυση οικονομικών ζητημάτων που μπορεί να σε ταλαιπωρούν καθώς οι συνθήκες θα σε ευνοήσουν. Πιθανό είναι επίσης να υπάρξουν επαγγελματικές ευκαιρίες και προτάσεις που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα σου στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Θα είναι προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να έχεις οικονομική ευρωστία ξεπερνώντας άγχη της προηγούμενης περιόδου. Το πάθος κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και σε βοηθά να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου. Με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Υδροχόο να σε επηρεάζουν το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα αντιλαμβάνεσαι την ανάγκη για συντροφικότητα, όμως παράλληλα υπάρχει ένταση που πρέπει να ξεπεραστεί. Νέες συνεργασίες δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα σε βάλουν σε διαδικασία να αναθεωρήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Προσοχή σε κόντρες και ανταγωνιστικές συμπεριφορές που μπορεί να οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις με συνεργάτες που έχουν παίξει κομβικό ρόλο στη ζωή σου.

3ο δεκαήμερο

Επαγγελματικές αλλαγές και ανανέωση της ρουτίνας σου μπορεί να φέρει η τριπλή σύνοδος Αφροδίτης – Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 03.03. Είναι σημαντικό για εσένα να ξεπεράσεις πρακτικά ζητήματα που σου δημιουργούν άγχος και τώρα έχεις την ευκαιρία. Απαραίτητο είναι να αντιληφθείς πως η επικριτικότητα και η γκρίνια δεν θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις στις απαραίτητες λύσεις καθώς απομυζούν την ενέργειά σου. Η συγκεκριμένη συνθήκη σου δίνει την ευκαιρία να αλλάξεις καθοριστικά συνήθειες που αφορούν τη διατροφή και την άσκηση φροντίζοντας έτσι περισσότερο την υγεία και το σώμα σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 18.03 σε καλεί να αφοσιωθείς σε οικονομικές υποθέσεις που οφείλεις να τακτοποιήσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε παραπληροφορήσουν ή να σε παραπλανήσουν επιδιώκοντας να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Καλό είναι να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να αποφύγεις την ωραιοποίηση προσώπων και καταστάσεων που θα οδηγήσουν σε λάθη. Η συναισθηματική ένταση και οι ανασφάλειές σου δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν τριβές στις σχέσεις σου φέρνοντας αστάθεια που θα σου κοστίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Οι απαιτήσεις στον επαγγελματικό χώρο αυξάνονται σημαντικά με την Αφροδίτη και τον Άρη να περνάνε στον Υδροχόο στις 06.03. Η καθημερινότητα γίνεται εντονότερη καθώς ευθύνες και αγγαρείες πολλαπλασιάζονται και δημιουργούν ένταση. Σημαντικό είναι να επικεντρώσεις την ενέργειά σου ώστε να δώσεις λύσεις που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από υποχρεώσεις που σε φορτίζουν ψυχολογικά. Παράλληλα σου δίνεται η ευκαιρία να λύσεις πρακτικά ζητήματα στην σχέση σου που μπορεί να δημιουργούν αναστάτωση. Βελτιώνοντας την ρουτίνα της σχέσης σου είναι γεγονός ότι μπορείς να βιώσεις στιγμές χαράς με τον άνθρωπο που έχει στο πλευρό σου. Ο Ήλιος περνάει στον Κριό στις 20.03 και στρέφει το ενδιαφέρον σου σε βαθύτερα ζητήματα που αναδεικνύονται καθώς οι ανασφάλειες και οι φόβοι έρχονται στην επιφάνεια. Σημαντικό είναι για εσένα να αναγνωρίσεις ότι σου δημιουργεί αναστάτωση προσπαθώντας να το αντιμετωπίσεις με αποτελεσματικότητα. Οικονομικές συμφωνίες, κληρονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές δράσεις θα σε απασχολήσουν έντονα καθώς επιδιώκεις να δώσεις λύσεις που θα είναι ικανοποιητικές για εσένα.

2ο δεκαήμερο

Χαρμόσυνα νέα μπορεί να φέρει η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 02.03 σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να εισβάλουν στη ζωή σου που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε ένα καινούργιο κεφάλαιο τόσο σε επίπεδο συνεργασιών όσο και σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου. Γεγονός είναι ότι τα πρόσωπα που δείχνουν ενδιαφέρον για εσένα θα σε βοηθήσουν να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα της ζωής σου και να εμπλουτίσεις στην κοσμοθεωρία σου. Οι αισιόδοξες συνθήκες θα σε βοηθήσουν να βρεις αυτοπεποίθηση και να προχωρήσεις σε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου που θα είναι άκρως δημιουργικό για εσένα. Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Υδροχόο σε επηρεάζουν το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα και σε βοηθούν να προχωρήσεις στην επίλυση υποχρεώσεων μου έχεις αναλάβει και μπορεί να σε φορτίζουν ψυχολογικά. Προσπάθησε να αποβάλλεις την γκρίνια και την επικριτική στάση που θα ενοχλήσει πρόσωπα στο συναδελφικό περίγυρο και το ταίρι σου αποφεύγοντας έτσι περιττές εντάσεις που θα επιβαρύνουν την ψυχολογία σου.

3ο δεκαήμερο

Με την τριπλή σύνοδο Αφροδίτης – Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 03.03 νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις διαφορετικά την προσωπική σου ζωή. Το πάθος και ο αισθησιασμός κυριαρχούν και δημιουργούν ένα μαγικό περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου. Σημαντικό είναι βέβαια να περιορίσεις εξουσιαστικές τάσεις που μπορεί να ενοχλήσουν τον άνθρωπό σου καθώς εντείνεται η ανάγκη να ελέγξεις τις κινήσεις του. Νέα πρόσωπα εισβάλλουν στη ζωή σου που προκαλούν έντονο καρδιοχτύπι καθώς φέρνουν στην επιφάνεια πρωτόγνωρα συναισθήματα και σκέψεις. Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τους Ιχθύες στις 18.03 σου δίνει την δυνατότητα να κλείσεις υποθέσεις σε επίπεδο συνεργασιών και προσωπικής ζωής που σε απασχολούν έντονα. Σημαντικό είναι να μην παρασυρθείς από τις επιθυμίες των άλλων καθώς το πιθανότερο είναι να μην έχεις αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων. Απέφυγε ψευδαισθήσεις, απάτες και αυταπάτες προσπαθώντας να προφυλάξεις τον εαυτό σου και επικεντρώσου στην εσωτερική φωνή που είναι βέβαιο ότι θα σε καθοδηγήσει αποτελεσματικά. Κράτησε μικρό καλάθι σε νέα πρόσωπα που υπόσχονται πολλά καθώς αργότερα μπορεί να ανακαλύψεις πως τα φαινόμενα απατούν.

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με την Αφροδίτη και τον Άρη να μετακινούνται στον Υδροχόο στις 06.03 νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Η δημιουργικότητα, η γενναιοδωρία και το πάθος χαρακτηρίζουν τις κινήσεις σου και σε φέρνουν σε επαφή με ένα μοναδικό κομμάτι του εαυτού σου. Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς επιδιώκεις να εκφράσεις στο ταίρι σου συναισθήματα και σκέψεις που θα ανανεώσουν την σχέση. Νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να έρθουν στη ζωή σου καθώς μαγνητίζεις τους πάντες με την γοητεία και τη λάμψη σου. Με τον Ήλιο να περνάει στον Κριό στις 20.03 εντείνεται η ανάγκη για ισορροπίες και αρμονία σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Η διπλωματικότητα σου θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις το status των σχέσεων σου χωρίς να υπάρξουν εντάσεις. Φρόντισε μόνο να εκφράζεις ανάγκες και απόψεις καθώς είναι εύκολο να καταπιέσεις τον εαυτό σου βάζοντας τις επιθυμίες σου σε δεύτερη μοίρα.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 02.03 σηματοδοτεί για εσένα ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να χαρίσει απρόσμενα έσοδα. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες προτάσεις που θα σε γεμίσουν χαρά και θα οδηγήσουν σε εξαιρετικές οικονομικές συνθήκες. Καλό είναι να έχεις στο μυαλό σου ότι η καινούργια διαδρομή απαιτεί πολλή προσπάθεια καθώς θα επιφορτιστείς παραπάνω ευθύνες και αγγαρείες. Παράλληλα όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου και να κατακτήσεις την αναγνώριση στον επαγγελματικό χώρο. Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Υδροχόο σε επηρεάζουν το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα και σε βοηθούν να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση που επιδεικνύεις εντυπωσιάζουν και σε βοηθούν να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Προσοχή σε υπερβολές καθώς είναι εύκολο να χάσεις το μέτρο δυσαρεστώντας έτσι τους γύρω σου. Νέα πρόσωπα εισβάλλουν στη ζωή σου καθώς εντυπωσιάζονται από την ζωντάνια, την γοητεία και το πάθος που επιδεικνύεις. Διασκέδαση και απολαύσεις σε βοηθούν να εκτονωθείς και να περάσεις όμορφα.

3ο δεκαήμερο

Η τριπλή σύνοδος Αφροδίτης – Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 03.03 δεν αφήνει ανεπηρέαστη την οικογενειακή εστία καθώς σημαντικές εξελίξεις στο οικογενειακό περιβάλλον είναι πιθανό να επηρεάσουν τον τρόπο σκέψης σου. Καλό είναι να αποφύγεις με τοπικές κόντρες με οικεία πρόσωπα που μπορεί να σου στοιχίσουν και να επικεντρωθείς στην αναγέννηση σχέσεων που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού δεν αποκλείεται να προκύψουν και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, απέφυγε τα ώστε να μην υπάρξουν έντονες κόντρες με το ταίρι σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν αποφάσεις για την μετακόμιση από την πατρική εστία ή την δημιουργία της δικής σου οικογένειας που οδηγούν σε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 18.03 αναδεικνύει παλαιότερες καταστάσεις που εκκρεμούν και επιβαρύνουν την ψυχοσύνθεσή σου. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε καθημερινό επίπεδο καθώς είναι εύκολο να σε οδηγήσουν σε λάθη. Επικεντρώσου σε επαγγελματικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες με γνώμονα το προσωπικό σου συμφέρον μένοντας μακριά από αυταπάτες που θα σε ωθήσουν σε παγίδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη και ο Άρης μετακινούνται στον Υδροχόο στις 06.03 και επικεντρώνουν την προσοχή σου σε οικογενειακά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο. Είναι σημαντικό για εσένα να εκτονώσεις καταπιεσμένο θυμό και οργή που κρύβεις μέσα σου και αφορούν συμπεριφορές προσώπων που πρωταγωνιστούν στο οικογενειακό περιβάλλον. Καλό είναι βέβαια να μετριάσεις την ένταση και να δείξεις κατανόηση σε συμπεριφορές και ανάγκες των άλλων καθώς έτσι θα αποφύγεις κόντρες που μπορεί να είναι καθοριστικές για τις σχέσεις σου. Εργασίες στον προσωπικό χώρο απαιτούν ενέργεια και προσπάθεια, όμως στο τέλος είναι βέβαιο ότι θα σε ικανοποιήσει απόλυτα το αποτέλεσμα. Με τον Ήλιο να περνάει στον Κριό στις 20.03 καλείσαι να διαχειριστείς καθημερινές υποθέσεις και επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργούν υπερένταση. Είναι σημαντικό να μην επιτρέψεις στο άγχος να κυριαρχήσει οδηγώντας σε σέ εντάσεις με πρόσωπα που έχουν καταλυτικό ρόλο στην ζωή σου. Πάρε πρωτοβουλίες που θα οδηγήσουν στην επίλυση ζητημάτων εντυπωσιάζοντας τους γύρω σου με την υπεύθυνη στάση και την πρακτική προσέγγιση που σε διακρίνουν. Ένα νέο πρόγραμμα διατροφής και άθλησης θα σε βοηθήσει να κρατήσεις ενεργειακά αποθέματα για αυτό μην διστάσεις να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές.

2ο δεκαήμερο

Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 02.03 να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία σημαντική γνωριμία ή εξέλιξη που θα αλλάξει τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να πάρεις αποφάσεις για την ήδη υπάρχουσα σχέση σου καθώς η εξέλιξη της θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξει μία κεραυνοβόλα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει καθώς θα απογειώσει το πάθος και την έξαψη και θα σου χαρίσει μοναδικές στιγμές. Εξαιρετικές είναι οι συνθήκες και σε ότι αφορά ζητήματα παιδιών, η απόκτηση ενός απογόνου ευνοείται ιδιαίτερα καθώς θα φέρει μεγάλη χαρά στη ζωή σου. Με την Αφροδίτη και τον Άρη από τον Υδροχόο να σε επηρεάζουν το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να αφοσιωθείς σε οικογενειακές υποθέσεις που αναδεικνύονται. Προσπάθησε να αποφύγεις κόντρες που μπορεί να φέρουν σε οριακό σημείο σημαντικές σχέσεις για εσένα δείχνοντας κατανόηση και διάθεση για ισορροπία. Μοναδικές στιγμές ρομαντισμού και τρυφερότητας με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στο πλευρό σου θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την εσωστρέφεια και την κυκλοθυμία.

3ο δεκαήμερο

Εντυπωσιακές ανακατατάξεις μπορεί να υπάρξουν στον κοντινό περίγυρο με την τριπλή σύνοδο Αφροδίτης – Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 03.03. Δεν θα διστάζεις να εκφράσει τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες αντιλαμβανόμενος πώς ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει το περιβάλλον που σε περιτριγυρίζει. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς θέλεις να δραστηριοποιηθείς σε κάτι που σε εκφράζει και σε ικανοποιεί. Προσοχή σε σκληρά λόγια και συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν στην προσωπική σου ζωή, αφέσου στο πάθος και τον πόθο που μπορεί να απογειώσει τις νύχτες με το ταίρι σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 18.03 στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες. Προσπάθησε να μην υπερβάλλεις δείχνοντας εγωισμό και υποκειμενισμό καθώς αυτό θα ενοχλήσει φιλικά πρόσωπα ή πρόσωπα με τα οποία συμπορεύεσαι σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Νέοι έρωτες δεν αποκλείεται να προκύψουν, προσπάθησε να αφουγκραστείς την διαίσθηση σου καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς από αυταπάτες και εξιδανικευμένες καταστάσεις που δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα και μπορεί να σε απογοητεύσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη και ο Άρης μετακινούνται στον Υδροχόο στις 06.03 και σου δίνουν την ευκαιρία να προχωρήσεις σε εμπορικές και επικοινωνιακές συνεργασίες με μεγάλη επιτυχία. Είναι σημαντικό για εσένα να δραστηριοποιηθείς σε αντικείμενα που σε εκφράζουν και μπορούν να ικανοποιήσουν απόλυτα τις ανάγκες σου. Η διασκέδαση και η κοινωνικότητα σε φέρνουν σε επαφή με νέα πρόσωπα που σου χαρίζουν πληροφορίες και εντείνουν τα παιχνίδια μυαλού που σε ενθουσιάζουν. Προσοχή σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και νευρικότητα που μπορεί να επηρεάσουν προσωπικές και κοντινές σχέσεις. Με τον Ήλιο να περνάει στον Κριό στις 20.03 επιδιώκεις να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Η ανάγκη να δείξεις την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό σου θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις σε επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους. Νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου καθώς εντυπωσιάζεις με την γοητεία και το ταπεραμέντο σου. Προσοχή σε υπερβολές και εγωκεντρικές διαθέσεις που μπορεί να ενοχλήσουν καθώς πολλές φορές θα επικεντρωθείς στα θέλω σου αδιαφορώντας για τους άλλους.

2ο δεκαήμερο

Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 02.03 έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις σε ένα νέο ξεκίνημα που αφορά την δική σου οικογένεια ή την μετακόμιση από την πατρική εστία. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαγγελματικοί λόγοι που θα σε οδηγήσουν να αλλάξεις προσωπικό χώρο δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για μία νέα καινούργια διαδρομή στη ζωή σου. Πιθανό είναι ακόμα να επιδιώξεις την έναρξη της προσωπικής σου δουλειάς παίρνοντας αποστάσεις από πρόσωπα και καταστάσεις που θεωρείς ότι σε εξουσιάζουν. Αγοραπωλησίες και λοιπά θέματα ακίνητης περιουσίας ευνοούνται σημαντικά. Με την Αφροδίτη και τον Άρη από τον Υδροχόο να σε επηρεάζουν το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ανανεώνεσαι και προχωράς με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση σε επαγγελματικές και προσωπικές επιλογές. Νέες γνώσεις και συνεργασίες έρχονται στη ζωή σου καθώς σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον και δημιουργούν την ανάγκη να διεισδύσεις σε καινούργια αντικείμενα. Το φλερτ και η διασκέδαση θα σε φέρουν σε επαφή με νέα πρόσωπα που μπορούν να σου χαρίσουν χαρά, προσοχή σε παράλληλες καταστάσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

3ο δεκαήμερο

Αναθεωρείς τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες με την τριπλή σύνοδο Αφροδίτης – Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 03.03 καθώς προκύπτουν ζητήματα που μπορεί να σε ταρακουνήσουν σε βαθύτερο επίπεδο. Είναι σημαντικό για εσένα να δημιουργήσεις συνθήκες ασφάλειας και σταθερότητας στη ζωή σου όμως θα πρέπει να προχωρήσεις σε αναγεννησιακές αλλαγές που θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σου. Το πάθος και ο αισθησιασμός κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή, απέβαλε το πείσμα και την ανάγκη ελέγχου του συντρόφου σου ώστε να αποφύγεις τις εντάσεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 18.03 αναδεικνύει επαγγελματικές και οικογενειακές καταστάσεις που οφείλεις να κλείσεις. Πιθανό είναι ο συναισθηματισμός να οδηγήσει σε λάθος επιλογές καθώς δημιουργούνται αυταπάτες και έχεις την τάση να εξιδανικεύεις πρόσωπα. Φρόντισε να μην παρασυρθείς από αυτούς που θα προσπαθήσουν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν χρησιμοποιώντας χειριστικές συμπεριφορές που δεν είναι εύκολο να αντιληφθείς. Καλό είναι να έχεις ξεκάθαρη αντίληψη ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου που θα σε προστατεύσει από παγίδες και ατραπούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη και ο Άρης μετακινούνται στον Υδροχόο στις 06.03 επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου σε υλικές και συναισθηματικές ανάγκες που αναδεικνύονται. Είναι σημαντικό για εσένα να απολαύσεις την ζωή, παράλληλα όμως επιδιώκεις να αποταμιεύσεις πόρους ώστε να νιώθεις περισσότερο ασφαλής. Προσπάθησε να μην φέρεσαι ακραία είτε συντηρητικά είτε υπερβολικά καθώς αυτό μπορεί να δημιουργήσει έντονα προβλήματα με τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου. Με τον Ήλιο να περνάει στον Κριό στις 20.03 μπαίνεις σε μία διαδικασία αναπόλησης προηγούμενων καταστάσεων που αφορούν την οικογένεια. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μοναχικότητα και εσωστρέφεια. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε κυκλοθυμία και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις οικογενειακές σχέσεις. Οφείλεις να κλείσεις κεφάλαια του παρελθόντος δείχνοντας κατανόηση στις ανάγκες και τις σκέψεις προσώπων που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Υποθέσεις ακίνητης περιουσίας ευνοούνται σημαντικά για αυτό μην χάσεις την ευκαιρία να προχωρήσεις κερδίζοντας από αυτές.

2ο δεκαήμερο

Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 02.03 έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις προβλήματα και αντιπαραθέσεις που μπορεί να υπήρξαν στο κοντινό περιβάλλον. Είναι σημαντικό για εσένα να επικοινωνείς με τους δικούς σου ανθρώπους καθώς θέλεις να ανταλλάσεις απόψεις μαζί τους. Ξαφνικές νέες γνωριμίες θα ομορφύνουν τη ζωή σου και θα σου δώσουν την ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές πάθους και ποθούν που θα σου μείνουν αξέχαστες. Επαγγελματικά έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες με μεγάλη επιτυχία καθώς τα επιχειρήματά σου γίνονται αποδεκτά από τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλείς. Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Υδροχόο σε επηρεάζουν το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα και σε βοηθούν να επαναπροσδιορίσεις υλικές και συναισθηματικές ανάγκες. Είναι σημαντικό για εσένα να περνάς όμορφα και να απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής. Παράλληλα όμως θα πρέπει να μετριάσεις τις υπερβολές καθώς είναι εύκολα να ξεφύγεις σε έξοδα ή να γίνεις άκρως συντηρητικός προκαλώντας αναστάτωση στους γύρω σου. Απέφυγε το πείσμα και την αδιαλλαξία στην προσωπική σου ζωή ώστε να απολαύσεις ήρεμες στιγμές με το ταίρι σου.

3ο δεκαήμερο

Η τριπλή σύνοδος Αφροδίτης – Άρη – Πλούτωνα που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου στις 03.03 μεταμορφώνει ανάγκες και επιθυμίες που εκδηλώνονται με ορμή και επηρεάζει προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να επιβάλεις τα θέλω σου στους άλλους όμως καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός καθώς αυτή σου η στάση μπορεί να δημιουργήσει έντονα προβλήματα. Παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού δεν θα γίνουν δεκτά για αυτό οφείλεις να αποδεχθείς τις επιθυμίες και τις ανάγκες των άλλων και να βρεις την χρυσή τομή στα πράγματα. Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 18.03 σε καλεί να κλείσεις υποθέσεις που αφορούν το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε κολακεύσουν επιδιώκοντας να σε κατευθύνουν για προσωπικό όφελος. Είναι σημαντικό να έχεις ξεκάθαρη σκέψη και να αποφύγεις παγίδες λόγω ωραιοποιήσεις προσώπων και καταστάσεων που μπορεί να στοιχίσουν. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να έρθουν στη ζωή σου, η ανάγκη για ρομαντισμό και τρυφερότητα αναδεικνύεται με έντονο και εμφατικό τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη και ο Άρης μετακινούνται στο ζώδιό σου στις 06.03 και σε βγάζουν από μία περίοδο έντονης κυκλοθυμίας, άγχους και στρες. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. Σημαντικό είναι βέβαια να περιορίσεις τον αυθορμητισμό και τον παρορμητισμό που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη που αργότερα θα μετανιώσεις. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να έρθουν στη ζωή σου καθώς εντυπωσιάζεις με την γοητεία και την δυναμική σου. Με τον Ήλιο να περνάει στον Κριό στις 20.03 έχεις την δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς και να ασχοληθείς με εμπορικές και επικοινωνιακές συνεργασίες που σε γεμίζουν χαρά. Η ανάγκη για επικοινωνία καθίσταται σημαντική και σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον που μπορούν να σε χαλαρώσουν και να σε συμβουλέψουν ορθά. Μετακινήσεις επαγγελματικού χαρακτήρα δεν αποκλείεται να προκύψουν, θα σου δώσουν βέβαια την ευκαιρία να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και να ανανεωθείς. Μην διστάσεις να εμπλακείς σε νέα γνωστικά αντικείμενα που μπορούν να σου χαρίσουν ενθουσιασμό ανοίγοντας νέους ορίζοντες μπροστά σου.

2ο δεκαήμερο

Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 02.03 έχεις την δυνατότητα να βελτιώσεις στους οικονομικούς όρους στη ζωή σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες για να προχωρήσεις σε σχέδια πού θα αποδώσουν νέους οικονομικούς πόρους. Σημαντικό είναι βέβαια να αξιοποιήσεις την βοήθεια προσώπων από την οικογένεια που θέλουν να σε στηρίξουν σε πιθανά πλάνα και βήματα που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Στην προσωπική σου ζωή νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε μία περίοδο σταθερότητας που χαρίζει πάθος και αισθησιασμό στις σχέσεις σου. Με την Αφροδίτη και τον Άρη από το ζώδιό σου να σε επηρεάζει το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα αντιλαμβάνεσαι πως ήρθε η στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Γεγονός είναι ότι δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις την προσοχή των γύρω σου και αυτό θα σε φέρει σε επαφή με νέα πρόσωπα που θέλουν να συνεργαστούν μαζί σου. Η γοητεία και ο μαγνητισμός σου αποτελούν σημείο αναφοράς για νέες κατακτήσεις που θέλουν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου.

3ο δεκαήμερο

Με την τριπλή σύνοδο Αφροδίτης – Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 03.03 αναδεικνύονται κεφάλαια του παρελθόντος σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που ήρθε η ώρα να κλείσεις. Είναι κεφάλαια που σε έχουν στιγματίσει και σε έχουν πληγώσει, όμως τώρα οφείλεις να τα αντιμετωπίσεις με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση χωρίς να σε καταβάλουν συναισθηματικά. Παρασκηνιακές διεργασίες δεν αποκλείεται να αλλάξουν δραματικά τις συνθήκες στον επαγγελματικό, φρόντισε να μην παίξεις το παιχνίδι των προσώπων που θέλουν να ελέγξουν τις κινήσεις σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 18.03 αναδεικνύει οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές κινήσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να προχωρήσεις σε επιλογές που θα σε ικανοποιήσουν και θα ανοίξουν νέους οικονομικούς ορίζοντες. Θα πρέπει όμως να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις κινήσεις σου καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς από αυταπάτες και ψευδαισθήσεις δημιουργώντας ένα ιδανικό τοπίο που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς από τις ανασφάλειες και να εκδηλώσεις ζήλια και καχυποψία στο ταίρι σου προκαλώντας την έντονη αντίδραση του.

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Με την Αφροδίτη και τον Άρη να μετακινούνται στον Υδροχόο στις 06.03 μπαίνεις σε μία περίοδο κυκλοθυμίας καθώς αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και οδηγούν στην εσωστρέφεια. Είναι απαραίτητο να διαχειριστείς με ψυχραιμία κάθε συναίσθημα προσπαθώντας να αποδεχθείς τις πληγές που κρύβεις μέσα σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στον επαγγελματικό χώρο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε υπονομεύσουν επηρεάζοντας την προσωπική σου πορεία. Απέφυγε κόντρες που θα οδηγήσουν σε συναισθηματικά ξεσπάσματα που δεν θα σε ευνοήσουν. Η τέχνη και ο εσωτερισμός θα σε βοηθήσουν να βρεις την ισορροπία και να ξεφύγεις από αυταπάτες και συναισθηματικές εξάρσεις. Με τον Ήλιο να περνάει στον Κριό στις 20.03 επικεντρώνεσαι οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες που ήρθε η στιγμή να τακτοποιήσεις. Σημαντικό είναι να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν που θα δημιουργήσουν ένα ασφαλές περιβάλλον για εσένα. Αυτοπεποίθηση και αισθησιασμός πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή και δημιουργούν ένα μοναδικό σκηνικό για δύο που μπορείς να απολαύσεις με το ταίρι σου.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 02.03 σε καλεί να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου καθώς οι συνθήκες είναι άκρως αισιόδοξες για εσένα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορείς να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς θα ανοίξουν νέες διαδρομές μπροστά σου. Σημαντικό είναι βέβαια να μην είσαι υπερφίαλος χάνοντας έτσι ευκαιρίες που μπορεί να μην ξαναέρθουν στην ζωή σου. Νέα πρόσωπα εισβάλλουν και προσπαθούν να σε κερδίσουν καθώς μαγνητίζονται από την γοητεία και τη λάμψη σου. Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση θα παίξουν σημαντικό ρόλο ώστε να υπάρξει μία νέα και υγιής σχέση. Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Υδροχόο σε επηρεάζουν το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα και εντείνουν τον συναισθηματισμό σε σημαντικό βαθμό. Δεν είναι εύκολο να διακρίνεις την αλήθεια λόγω έντονων αυταπατών και ψευδαισθήσεων που θολώνουν το τοπίο. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς από πρόσωπα που προσπαθούν να υπονομεύσουν ή να υπάρξουν παρασκηνιακές κινήσεις εις βάρος σου. Επικεντρώσου πρακτικά στους στόχους σου και φρόντισε να είσαι επιφυλακτικός απέναντι σε πρόσωπα που δεν ξέρεις τις προθέσεις τους.

3ο δεκαήμερο

Η τριπλή σύνοδο Αφροδίτης – Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 03.03 αλλάζει ριζικά το τοπίο των στόχων και των φιλοδοξιών σου καθώς προχωράς σε κινήσεις που μπορεί να είναι αναγεννησιακές. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν φιλικά πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις νοοτροπία και στάση απέναντι στη ζωή θέτοντας νέες φιλοδοξίες που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να εισβάλουν στη ζωή σου μέσα από τον φιλικό περίγυρο, το πάθος και η ένταση κυριαρχούν καθώς νιώθεις πρωτόγνωρα συναισθήματα. Με την Πανσέληνο στον άξονα σου με την Παρθένο στις 18.03 καλείσαι να διαχειριστείς καταστάσεις που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες με απόλυτο ρεαλισμό και ψυχραιμία. Οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές καθώς δεν έχεις ακριβή εικόνα των πραγμάτων λόγω του ότι δημιουργείς ένα φανταστικό σενάριο στο μυαλό σου που δεν απηχεί την πραγματικότητα. Απαραίτητο είναι να είσαι ειλικρινής με τους άλλους αποφεύγοντας την εξιδανίκευση. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε νέες γνωριμίες καθώς ίσως νιώσεις ότι είναι ιδανικές για εσένα όμως αργότερα θα ανακαλύψεις δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου κάτι που θα οδηγήσει στην απογοήτευση.

Πηγή: myastro.gr, govastileto.gr

Πηγή