Στη μεταγραφική λίστα της Άρσεναλ φέρεται να βρίσκεται ο Εντέν Αζάρ, με τους Κανονιέρηδες να έχουν έρθει ήδη σε επαφές με τη Ρεάλ προκειμένου να τον αποκτήσουν.

Στο «στόχαστρο» της Άρσεναλ φέρεται να βρίσκεται ο Εντέν Αζάρ! Σύμφωνα με το «Footmercato», οι Κανονιέρηδες βρίσκονται ήδη σε επαφές με την πλευρά της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Βέλγου, ο οποίος παραμένει παροπλισμένος στην ισπανική πρωτεύουσα την τελευταία τριετία.

Παρόλα αυτά οι Λονδρέζοι σκοπεύουν να του δώσουν μια ευκαιρία για να πατήσει το «restart» στην καριέρα του και να επιστρέψει στην Premier League, εκεί όπου κατάφερε να ανελιχθεί ως ένας από τους καλύτερους ακραίους επιθετικούς στον κόσμο με τη φανέλα της Τσέλσι.

Στο σχετικό ρεπορτάζ πάντως δεν ξεκαθαρίζεται αν οι συζητήσεις αφορούν μεταγραφή ή δανεισμό, όμως το δεδομένο είναι πως στη Μαδρίτη είναι διατεθειμένοι να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων προκειμένου να ξεφορτωθούν ένας από τα πιο βαριά συμβόλαια εντός της ομάδας.

Τη φετινή σεζόν ο Αζάρ έχει καταγράψει 22 συμμετοχές (κυρίως ως αλλαγή) με τη φανέλα της Βασίλισσας, σημειώνοντας ένα γκολ και δυο ασίστ.

gazzetta.gr


Πηγή