O Πολ Πογκμπά μέσω Twitter έκανε γνωστό πως μπήκαν στο σπίτι του την ώρα του παιχνιδιού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Ατλέτικο Μαδρτίτης, ενώ τα μωρά του ήταν μέσα και κοιμόντουσαν.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο Πολ Πογκμπά και η οικογένεια του, καθώς την ώρα του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Ολντ Τράφορντ» για τους «16» του Champions League, εισέβαλαν διαρρήκτες στο ενώ εκείνη την ώρα κοιμόντουσαν τα παιδιά του στον υπνοδωμάτιο. Ο διεθνής Γάλλος χαφ έκανε γνωστό το περιστατικό μέσω του λογαριασμού του στο Τwitter και όπως επισήμανε «Μέσα σε πέντε λεπτά μας έκλεψαν το αίσθημα της ασφάλειας». Ο μέσος των «Κόκκινων Διαβόλων» ανακοίνωσε πως προσφέρει αμοιβή σε όποιον έχει ένα στοιχείο που θα τους οδηγήσει στα ίχνη των δραστών.

H ανάρτηση του Πολ Πογκμπά:

«Χθες, ο χειρότερος εφιάλτης της οικογένειας μου έγινε πράξη, όταν το σπίτι μας έπεσε θύμα διαρρηκτών, την ώρα που τα μωρά μας κοιμόντουσαν στα δωμάτια τους.

Οι ληστές εισέβαλλαν στο σπίτι μας και έμειναν μέσα για λιγότερο από πέντε λεπτά, όμως εκείνη την ώρα μας πήραν το πιο πολύτιμο πράγμα που είχαμε στο σπίτι μας: την αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς.

Αυτό συνέβη στα τελευταία λεπτά του χθεσινού παιχνιδιού, όταν ήξεραν ότι δεν θα βρισκόμουν στο σπίτι. Η σύζυγός μου και εγώ τρέξαμε στο σπίτι χωρίς να ξέρουμε αν τα παιδιά μας ήταν καλά και χωρίς να έχει πειράξει κανείς.

Ως πατέρας δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα από το να μην βρίσκεσαι εκεί για να προστατέψεις τα παιδιά σου και ειλικρινά εύχομαι κανείς να μην βιώσει, αυτό που πέρασα εγώ χθες.

Για αυτόν τον λόγο θα ήθελα να προσφέρω αμοιβή σε όποιον έχει το παραμικρό στοιχείο που μπορεί να μας βοηθήσει. Σας παρακαλώ στείλτε ότι πληροφορία έχετε στο [email protected]».

gazzetta.gr




Πηγή