Η UEFA γνωστοποίησε το αρκιβές πρόγραμμα των προημιτελικών του Champions League με τις δυο διεκδικήτριες της φετινής Premier League, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ να αγωνίζονται ταυτόχρονα.

Λίγες ώρες μετά την κλήρωση των προημιτελικών του Champions League η UEFA όρισε τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων των «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τις δυο διεκδικήτριες της φετινής Premier League, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι να αγωνίζονται την ίδια μέρα.

Οι «Πολίτες» του Πεπ Γκουαρδιόλα θα υποδεχτούν την Τρίτη 5 Απριλίου στις 22:00 την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ την ίδια μέρα και ώρα οι «Reds» του Γιούργκεν Κλοπ θα αντιμετωπίσουν τη Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ». Την Τετάρη 6 Απριλίου η πρωταθλήτρια κόσμου Τσέλσι θα αγωνιστεί κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο άδειο «Στάμφορντ Μπριτζ», ενώ η κάτοχος του Europa League, Βιγιαρεάλ μετά τη μεγάλη της πρόκριση επί της Γιουβέντους καλείται να αντιμετωπίσει στο «Μαδριγάλ» την ισχυρή Μπάγερν Μονάχου.

Όσον αφορά τις ρεβάνς των προημιτελικών τα Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι και Μπάγερν Μονάχου – Βιγιαρεάλ θα διεξαχθούν την Τρίτη 12 Απριλίου, ενώ την Τετάρτη 13 Απριλίου η Ατλέτικο θα υποδεχτεί τη Μάντσεστερ Σίτι στη Μαδρίτη και η Λίβερπουλ τη Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στο «Άνφιλντ». Οι ημιτελικοί θα αρχίσουν στις 26 και 27 Απριλίου και οι δεύτεροι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 3 και 4 Μαΐου. Oι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν με τη λήξη των προημιτελικών.

To πρόγραμμα των «8»:

Τρίτη 5 Απριλίου

Μάντσεστερ Σίτι – Ατλέτικο Μαδρίτης

Μπενφίκα – Λίβερπουλ

Τετάρη 6 Απριλίου

Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης

Βιγιαρεάλ – Μπάγερν Μονάχου

Τρίτη 12 Απριλίου

Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι

Μπάγερν Μονάχου – Βιγιαρεάλ

Τετάρτη 13 Απριλίου

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι

Λίβερπουλ – Μπενφίκα


Πηγή