Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε και στην οποία ζητήθηκε η άποψη 20.000 οπαδών της Γιουνάιτεντ, η συντριπτική πλειοψηφία ανέφερε πως δεν είναι καθόλου αισιόδοξη για το πλάνο της ομάδας για το μέλλον!

Το «United Voice» που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά και προσπαθεί να πιάσει τον παλμό των φίλων των «κόκκινων διαβόλων» και τα αποτελέσματα έρευνας που διενεργήθηκε αποτυπώνουν αυτό που λίγο – πολύ είναι γνωστό εδώ και αρκετά χρόνια.

Σχεδόν κανείς δεν θέλει τους Γκλέιζερς στην ιδιοκτησία, ωστόσο, υπάρχει και ένα απίστευτα μεγάλο ποσοστό που δεν βλέπει κάποια λύση στο θέμα του οράματος και του πλάνου του συλλόγου για το άμεσο μέλλον.

Πιο συγκεκριμένα, το 78% των οπαδών θεωρεί πως τα μεγάλα αφεντικά δεν κάνουν σωστή διαχείριση στο κλαμπ και σε ερώτηση για την στρατηγική ώστε να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή, το 77% δήλωσε απογοητευμένο!

Μάλιστα, υπήρξε κομμάτι στην έρευνα και για την European Super League, με το 56% να εκφράζει την ανησυχία του για πιθανή μελλοντική επαναφορά της Λίγκας, ωστόσο, το 83% δηλώνει αντίθετο με τη συμμετοχή της Γιουνάιτεντ στην ESL.

gazzetta.gr


Πηγή