Σωτήρας από το Χόλιγουντ προσφέρεται για τη Ντέρμπι Κάουντι, καθώς σύμφωνα με τη «Sun» ο Τζορτζ Κλούνεϊ εξέφρασε ενδιαφέρον να αγοράσει το κλαμπ που βρίσκεται υπό καθεστώς οικονομικής διαχείρισης!

Η δεινή οικονομική και κατά συνέπεια βαθμολογική κατάσταση της Ντέρμπι Κάουντι επιβάλλει άμεση και δραστική λύση. Η οποία δεν είναι άλλη από την εξαγορά της και την εμφάνιση νέου επενδυτή, που θα τη γλιτώσει από περαιτέρω αφαιρέσεις βαθμών ώστε να διεκδικήσει μέχρι τέλους την παραμονή της στην Championship. Και σύμφωνα με τη «Sun», αυτός υπάρχει, έρχεται από το Χόλιγουντ και λέγεται Τζορτζ Κλούνεϊ!

Ο 60χρονος σταρ του σινεμά μίλησε σε έντυπο Μέσο του Ντέρμπι για τη σχέση που έχει αναπτύξει με το ποδόσφαιρο και το κλαμπ μέσω του φίλου και συναδέλφου του που έχει γεννηθεί στην πόλη, Τζακ Ο’ Κόνελ. Στην ίδια συνέντευξη, λοιπόν, αναφέρθηκε ανοιχτά στα τωρινά προβλήματα των Κριαριών και άφησε «χαραμάδα» ελπίδας προς τους φιλάθλους, δηλώνοντας ότι το κλαμπ έχει σπουδαίο μέλλον μπροστά του, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για πιθανή εμπλοκή του στον σύλλογο:

«Το Ντέρμπι έχει έναν τεράστιο ποδοσφαιρικό σύλλογο με φανταστική ιστορία και είμαι σίγουρος ότι θα έχει και σπουδαίο μέλλον.

Γνωρίζω ότι υπάρχουν προβλήματα τον τελευταίο καιρό, αλλά όλα διορθώνονται και κάτω από αυτές τις συνθήκες η ομάδα έχει δουλέψει σκληρά και αγωνίζεται καλά. Είναι προφανές σε μένα ότι εκτός από τους παίκτες στο χορτάρι, οι οπαδοί έχουν παίξει τον δικό τους ρόλο σε αυτό».

Ο Κλούνεϊ είχε φτάσει κοντά στην αγορά της Μάλαγα το 2020, αλλά το deal «ναυάγησε» κι έκτοτε έχει δηλώσει πως θα ενδιαφερόταν για την αγορά συλλόγου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Προς το παρόν, πάντως, η Ντέρμπι, η οποία βρίσκεται εδώ και έξι μήνες υπό καθεστώς οικονομικής διαχείρισης και χωρίς «ρευστό», παλεύει με «νύχια και με δόντια» να κρατηθεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη ελπίζοντας ότι δεν θα της επιβληθεί νέα αφαίρεση βαθμών (ξεκίνησε τη σεζόν με -12 και της επιβλήθηκε νέο -9). Το σύνολο του Γουέιν Ρούνεϊ βρίσκεται στον «πάτο» της βαθμολογίας και στο -8 από την 21η θέση με έξι αγωνιστικές να απομένουν, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά δύσκολη τη σωτηρία του. Αν δεν υπήρχαν οι αφαιρέσεις βαθμών, θα βρισκόταν στο +18 από την επικίνδυνη «ζώνη»!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας Χολιγουντιανός αστέρας ενδιαφέρεται για ομάδα του Νησιού, καθώς το 2020 το δίδυμο Ράιαν Ρέινολντς και Ρομπ Μάκελνεϊ «χτύπησαν» την πόρτα της Ρέξαμ και ολοκλήρωσαν την αγορά της.


Πηγή