Με την 3η αγωνιστική συνεχίστηκαν τα playoffs ανόδου της Γ’ Εθνικής. Ο Αγροτικός Αστέρας επικρατώντας με 2-0 του ΠΑΟ Ρουφ ανέβηκε στην κορυφή, ενώ η Παναχαϊκή με το 1-0 επί της Ηλιούπολης έκανε το δύο στα δύο.

Playoffs ανόδου της Γ’ Εθνικής πράξη τρίτη, με τρία ενδιαφέροντας παιχνίδια. Ο Αγροτικός Αστέρας κατάφερε να ανέβει στην κορυφή φτάνοντας τους 7 βαθμούς καθώς επικράτησε εντός έδρας του ΠΑΟ Ρουφ με 2-0, με σκόρερ τον Σαρβανίδη στο 9′ και τον Μελισσόπουλο στο 37′. Ο Αγροτικός όπως αναφέραμε έχει πλέον 7 βαθμούς σε 3 αγωνιστικές με τον ΠΑΟ Ρουφ να παραμένει στους 6, γνωρίζοντας την πρώτη του ήττα μετά από δύο συνεχόμενες νίκες.

Στην Πάτρα η Παναχαϊκή που έχει ένα ρεπό, έκανε το δύο στα δύο επικρατώντας της Ηλιούπολης με 1-0, με τον Κυβελίδη στο 74′ να δίνει το σημαντικότατο τρίποντο στους Πατρινούς που έχουν όπως αναφέραμε 6 βαθμούς, ενώ η Ηλιούπολη έμεινε στον 1 και έπεσε κάτω από την τετράδα.

Τέλος χωρίς γκολ είχαμε το Ηρακλής Λάρισας – Μακεδονικός, με το 0-0 να δίνει στους Λαρισαίους τον πρώτο τους βαθμό, ενώ ο Μακεδονικός ανεβαίνει στην τετράδα με 2 βαθμούς.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Ηρακλής Λάρισας – Μακεδονικός 0-0

Παναχαϊκή-Ηλιούπολη 1-0

Αγροτικός Αστέρας-ΠΑΟ Ρουφ

Η βαθμολογία

1. Αγροτικός Αστέρας 7 (3 αγώνες)

2. Παναχαϊκή 6 (2 αγώνες)

3. ΠΑΟ Ρουφ 6 (3 αγώνες)

4. Μακεδονικός 2 (3 αγώνες)

————————————-

5. Προοδευτική 1 (2 αγώνες)

6. Ηλιούπολη 1 (3 αγώνες)

7. Ηρακλής Λάρισας 1 (2 αγώνες)

gazzetta.gr


Πηγή