«Όλα στη διαφθορά και μες στην κάμφορα δεν κάνει διαφορά η συμφορά και σφύρα αδιάφορα». Με αυτούς τους στίχους του τραγουδιού «Για να μην τα χρωστάω» καλωσόρισε ο αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας τον Μιθριδάτη στα ψηφοδέλτια του νότιου τομέα Αθηνών.

Άμεση ήταν η αντίδραση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας μόλις έγινε γνωστή η υποψηφιότητα του γνωστού καλλιτέχνη, η οποία ζήτησε την αποπομπή του.

«Για τον κ.Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ προφανώς είναι αδιάφορες οι ομοφοβικές και οι χυδαία σεξιστικές αναφορές του Μιθριδάτη αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι στον ΣΥΡΙΖΑ πάντα υπάρχει χώρος για τέτοιες συμπεριφορές. Ισχύει το ίδιο και για τον Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ;», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Μιθριδάτη μιλώντας στο MEGA τόνισε ότι οι αναρτήσεις του έχουν παρερμηνευτεί και απομονωθεί σκοπίμως.

«Ο Μιθριδάτης είναι υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, είναι υπέρ των γυναικών, είναι υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και πρέπει να το πω για να το ξεκαθαρίσω μια για πάντα. Η επιχειρηματολογία είναι λίγο αστεία, να το πω, εως και πολύ. Διακρίνω μια ανησυχία, ένα άγχος, δήλωσε ο Μιθριδάτης στο MEGA.

«Να χαρώ εγώ «μπρόοδο»! Ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε…Τέτοια «πρόοδος» να μας λείπει καλύτερα», σχολίασε ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος.

«Επειδή εσείς δε νομίζω να γράψατε τον «Κύρη του σπιτιού», ούτε το «Αντρικές γουρουνιές», ούτε έχετε συμμετάσχει σε διαμαρτυρίες και βίντεο για το Ζακ… Σας εύχομαι απλά καλημέρα», ήταν η απάντηση του Μιθριδάτη.

Μάλιστα στην ανακοίνωση επισυνάφθηκαν και μερικές αναρτήσεις του Μιθριδάτη στο Twitter. «Οι γυναίκες με προβλήματα στον οργασμό, πάσχουν από χρόνιο κληρονομικό χριστιανισμό», «Εσείς οι άντρες που στις απόκριες ντύνεστε γυναίκες, να ξέρετε ότι δεν ντύνεστε γυναίκες αλλά τραβεστί. Απλά για την ενημέρωση», «Τα κορίτσια θέλουν Χάννα Μοντάνα και τ’ αγόρια θέλουν μια Χάννα Π…να!», «Δεν υπάρχει πιο αφοπλιστικό θράσος απ’ τις γυναίκες οδηγούς που σου κάνουν την υπέρτατη παπαριά στο δρόμο & σε λεν μ..κα κιόλα! #στάνταρ», είναι κάποιες από τις αναρτήσεις του.

«Γράφω πολλά πράγματα σατιρικά. Πρέπει να έχεις και λίγο την αντίληψη να το καταλαβαίνεις και να το αντιλαμβάνεσαι αυτό το πράγμα. Το θεωρώ και λίγο αστείο ειδικά από μία παράταξη που δεν υποστηρίζει αυτά τα συγκεκριμένα θέματα, δήλωσε ο Μιθριδάτης.

Σε άλλη ανάρτηση του Μιθριδάτη στοχοποιείται από την Νέα Δημοκρατία η σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα, τότε που τον αποκαλούσε Τσιπρουλέτο.

«Έτσι μιλάω και με τους ανθρώπους μου, με τους δικούς μου ανθρώπους. Δεν είναι σε καμία περίπτωση υποτιμητικά τα υποκοριστικά, οι καταλήξεις που βάζω… Είναι η χαριτωμενιά μου. Βεβαίως υπήρχαν κουβέντες, υπήρχαν συνεννοήσεις, υπήρχε σύγκλιση. Και αυτό ήταν το σημαντικό να βρεις τα κοινά σημεία σου», συμπλήρωσε ο Μιθριδάτης.

Ο Μιθριδάτης ευελπιστεί να δώσει μια διαφορετική φωνή μέσα στη Βουλή εφόσον εκλεγεί. Στα ψηφοδέλτια θα ανακαλύψετε ολόκληρο το όνομα του, Μιθριδάτης Χατζηχατζόγλου.


Πηγή