Νέος «πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ μετά την καταγγελία πρώην εργαζόμενης στο ξενοδοχείο της οικογένειας Ραγκούση στην Πάρο.

Γιάννης Οικονόμου: «Ο κ. Τσίπρας θα καλύψει τον κ. Ραγκούση, όπως κάνει με τους αμετάκλητα καταδικασμένους κ. Παππά και Παπαγγελόπουλο;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως ούτε στο «Καφέ με παραμύθι» που πήγε ο Αλέξης Τσίπρας στη Νέα Σμύρνη σήμερα, ούτε στις δηλώσεις της Πόπης Τσαπανίδου υπάρχει αναφορά σε αυτή την υπόθεση του κ. Ραγκούση.

Ο Γιάννης Οικονόμου λέει επίσης ότι η βίλα με πισίνα στην Πάρο του κ. Ραγκούση χρησιμοποιήθηκε ως τουριστική επιχείρηση, ρωτά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αν ισχύουν όσα καταγγέλλει η Ουκρανή εργαζόμενη και προσθέτει:

«Αν η εργαζόμενη λέει ψέματα θα κινηθεί εναντίον της; Αν όμως λέει αλήθεια, ο κ. Τσίπρας θα καλύψει τον κ. Ραγκούση, όπως κάνει με τους αμετάκλητα καταδικασμένους κ. Παππά και Παπαγγελόπουλο; Κι αλήθεια την ίδια στιγμή που θα καλύπτει τον κ. Ραγκούση μπορεί να μιλάει και για δικαιώματα των εργαζόμενων; Πόση υποκρισία πια!», σχολιάζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης επενδύει αποκλειστικά στο βούρκο, το διχασμό και τα fake news»

Από την άλλη, το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι αυτά είναι «πρακτικές Τραμπ» κι απαντά: «Η χυδαία στοχοποίηση του Γιάννη Ραγκούση από τη ΝΔ επιβεβαιώνει αυτό που είχαμε καταλάβει όλοι: Ο κ. Μητσοτάκης επενδύει αποκλειστικά στο βούρκο, το διχασμό και τα fake news, γιατί δεν έχει τίποτα να πει για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών».


Πηγή