Σε κελί της ΓΑΔΑ, κρατείται ο 33χρονος ποδοσφαιριστής Μπόρις Κλέιμαν, πρώην παίχτης της ομάδας του Βόλου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας της 17χρονης ανήλικης μαθήτριας από το Βέλγιο τα ξημερώματα της Τρίτης, μέσα σε μπαρ στην πλατεία Κολωνακίου.

Ο τερματοφύλακας της ποδοσφαιρικής ομάδας του Βόλου που κατηγορείται και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση, αναμένεται να απολογηθεί τις επόμενες ώρες.

Κρατείται μόνος του σε κελί στην γυναικεία πτέρυγα της ΓΑΔΑ με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αρνούμενος τις κατηγορίες που του αποδίδονται για βιασμό, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι προκλήθηκε μέσα στο μπαρ χωρίς ο ίδιος να ενδώσει.

Αναφέρει δε ότι η ανήλικη μαθήτρια ήταν αυτή που τον προσέγγισε ερωτικά η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα πραγματοποιώντας εκδρομή μαζί με το σχολείο της.

Ο ποδοσφαιριστής, πατέρας τριών μικρών παιδιών, ο οποίος νωρίτερα είδε την ΠΑΕ Βόλος να διακόπτει το συμβόλαιό του, όπως και του ποδοσφαιριστή Ροντρίγκο Εσκοβάλ το ίδιο βράδυ της καταγγελίας ενεπλάκη και σε καβγά με τους συμμαθητές της μαθήτριας.

Το χρονικό της υπόθεσης βιασμού από τον Μπόρις Κλέιμαν

Όλα έγιναν το μπαρ «Clawn Dogs» επί της οδού Σκουφά 1 στο Κολωνάκι τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο Μπόρις Κλέιμαν και ο στόπερ του Βόλου, Ροντρίγκο Εσκοβάλ, βρίσκονταν στο γνωστό μπαρ του Κολωνακίου καθώς ο προπονητής της ομάδας του Βόλου είχε δώσει στους παίκτες ρεπό.

Στην Αθήνα και στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής βρίσκεται και η 17χρονη ανήλικη μαθήτρια από το Βέλγιο.

Ο 33χρονος Ισραηλινός τερματοφύλακας Ουκρανικής καταγωγής, βρέθηκε στο εν λόγω μπαρ για το οποίο σημειωτέον έχει γίνει και άλλη καταγγελία από άλλη ανήλικη στο Τ.Α Συντάγματος. Και σε εκείνη την περίπτωση η ανήλικη είχε καταγγείλει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά αφού πρώτα είχαν ρίξει στο ποτό της ναρκωτική ουσία.

Η Βελγίδα μαθήτρια ήταν στο μπαρ μαζί με άλλους συμμαθητές της για να διασκεδάσουν όταν ο 33χρονος Ισραηλινός ουκρανικής καταγωγής, Μπόρις Κλέιμαν φέρεται να επιχείρησε να την προσεγγίσει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τερματοφύλακας μόλις διαπίστωσε ότι η ανήλικη είχε ζαλιστεί από την κατανάλωση αλκοόλ, επιχείρησε να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της.

Στην αρχή έκανε κάποιες ασελγείς χειρονομίες, όμως όταν εκείνη έδειξε ότι δεν επιθυμεί να προχωρήσει μαζί του, ο Ισραηλινός με την δύναμη του, την ακινητοποίησε και προχώρησε σε κακοποιητική σεξουαλική συμπεριφορά.

Οι συμμαθητές της μόλις αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, επιτέθηκαν στον τερματοφύλακα για να υπερασπιστούν την συμμαθήτρια τους.

Άρχισαν να τον γρονθοκοπούν μέσα στο μπαρ μπροστά στα μάτια εμβρόντητων πελατών. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ο ποδοσφαιριστής προσήχθη έπειτα από λίγο στο Τ.Α Συντάγματος όπου και αναγνωρίστηκε από το θύμα.

Κατά τον έλεγχο, βρέθηκε πάνω του μια αυτοσχέδια συσκευασία με ναρκωτική ουσία, η οποία και κατασχέθηκε.

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Βόλος γνωστοποίησε ότι έθεσε εκτός ομάδας τον τερματοφύλακα αλλά και τον Ροντρίγκο Εσκοβάλ .

«Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διακοπή των συμβολαίων τους. Ηδη έχουν ενημερωθεί οι μάνατζερ τους», αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγή