Τη μεγάλη αποκάλυψη κάνει το in.gr τονίζοντας πως από τον Μάιο του 2021 η Δικαιοσύνη έπρεπε να έχει επιληφθεί του θέματος Κασιδιάρη, ενώ από τον Οκτώβριο του 2021 είχαν απαγορευτεί τα κηρύγματα μίσους αλλά κάποιοι έκαναν τα «στραβά μάτια».

«Σοβαρά εκτεθειμένη βρίσκεται η κυβέρνηση σε ό,τι αφορά τον έλεγχο και περιορισμό των ρατσιστικών και παραληρηματικών διαγγελμάτων του Ηλία Κασιδιάρη μέσα από τις φυλακές Δομοκού. Κι αυτό γιατί, όπως αποκαλύπτει το in, ενώ από το 2021 είχε κινηθεί διαδικασία σε βάρος του νεοναζί καταδικασμένου για την εγκληματική οργάνωση της ‘’Χρυσής Αυγής’’, οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν προέβησαν στις απαραίτητες ενέργειες. Τον άφησαν ανεξέλεγκτο μέσα στις φυλακές να τηλεφωνεί με τις ώρες, να ηχογραφούν τα κηρύγματα μίσους του συγγενείς και δικηγόροι του και ουσιαστικά να λειτουργεί κανονικά ως πρόεδρος στο κόμμα ‘’Έλληνες’’».

Λαμβάνουν μέτρα στις φυλακές Δομοκού

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, μόλις σήμερα αποφάσισαν να συνεδριάσουν τα αρμόδια όργανα μέσα στις φυλακές Δομοκού και όμως την άνοιξη του 2021 διαπιστώθηκε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε κανάλι στο Youtube και ανέβαζε ομιλίες που καταγράφονταν ενώ τηλεφωνούσε μέσα από τις φυλακές.

Η τότε ηγεσία της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής αντέδρασε και ζητούσε την ποινική αξιολόγηση της δραστηριότητας του κρατουμένου, μίας δραστηριότητας που ο ίδιος ο Κασιδιάρης διαφήμιζε μέσω αναρτήσεων που διαχειρίζονταν τρίτα πρόσωπα, με αυτό το έγγραφο που αποκαλύπτει το in.gr το πειθαρχικό αποφασίζει:

«7 Οκτωβρίου 2021 το Συμβούλιο αποφασίζει τον έλεγχο του κρατουμένου Κασιδιάρη Ηλία κατά την τηλεφωνική επικοινωνία, μόνο με τα πρόσωπα για τα οποία έχει άδεια επίσκεψης διά ζώσης ή επικοινωνία με ηλεκτρονικό τρόπο (skype) ήτοι συγγενείς μέχρι τετάρτου βαθμού και δικηγόρους με σκοπό την ομαλή διαβίωση στο κατάστημα και την ταχύτερη προσαρμογή στην κοινωνική ζωή».

Σύμφωνα με πληροφορίες του in gr, είχε γίνει έλεγχος στα κελιά των Χρυσαυγιτών όπου διαπιστώθηκε ότι ο Κασιδιάρης δεν είχε κάποιο κινητό ή άλλη ηλεκτρονική συσκευή όμως πληροφορίες του in αναφέρουν ότι εκείνη την περίοδο άλλο καταδικασμένο μέλος της Χρυσής Αυγής είχε κινητό.

«Κλείστε τα μάτια και τα αυτιά στην υποκουλτούρα της εγκληματικής δράσης», είπε ο πρωθυπουργός

Ο Άρειος Πάγος σε κάθε περίπτωση μετά την ψήφιση της τροπολογίας έχει τον λόγο για την ανακήρυξη των συνδυασμών που θα μετέχουν, ενώ ο πρωθυπουργός μιλώντας στο MEGA τόνισε μιλώντας στους νέους, πως πρέπει να κλείσουν τα μάτια στην ακροδεξιά υποκουλτούρα της βίας και της εγκληματικής δράσης

Δήλωσε αποφασισμένος να συγκρουστεί με χρόνιες παθογένειες της δημόσιας διοίκησης ενώ είπε πως είναι αποφασισμένος μετά τα Τέμπη να συγκρουστεί με χρόνιες παθογένειες του κράτους.

«Οι γονείς ζητούν δικαιοσύνη και πολλές φορές το δικαστικό σύστημα τους ταλαιπωρεί. Μου γύρισαν τα άντερα με αυτά που άκουσα».

Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, με τη συμμετοχή όλοι και κυρίως οι νέοι μπορούν να κάνουν καλύτερα τα πράγματα.

Τι αποφάσισε το Πειθαρχικό

Χθες κινήθηκαν οι διαδικασίες και το Πειθαρχικό Συμβούλιο Δομοκού συνεδρίασε πριν από λίγο.

Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε αλλά δεν πάρθηκε κάποια απόφαση καθώς ο Ηλία κασιδιάρης ζήτησε να υποβάλει υπόμνημα και με τις δικές του θέσεις.

Γι’ αυτό το λόγο το Πειθαρχικό Συμβούλιο Δομοκού θα συνεδριάσει εκ νέου στις 20 Απριλίου.


Πηγή