Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι αναφορές κατά του Αλέξη Γεωργούλη, μετά την καταγγελία για βιασμό και σωματική βία εις βάρος του.

Οι δικηγόροι του Αλέξη Γεωργούλη δεν είχαν πρόσβαση τελικά σήμερα στη δικογραφία καθώς όπως τους είπαν βρίσκεται σε εξέλιξη ακόμα η άρση της ασυλίας του, η οποία μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 3 μήνες.

Ο Αλέξης Γεωργούλης έχει δηλώσει πως θέλει να γίνει η άρση της ασυλίας και από την στιγμή που το έχει ζητήσει τότε οι διαδικασίες θα επισπευστούν αλλά μέχρι τότε δεν θα δοθούν στοιχεία της υπόθεσης.

Πριν από λίγο βγήκε ανακοίνωση από τους δικηγόρους του Αλέξη Γεωργούλη στη οποία αμφισβητούν επίσημα τις κατηγορίες της καταγγέλλουσας ενώ αφήνουν αιχμές για το χρονοδιάγραμμα της καταγγελίας, που όπως λένε γίνεται λίγο πριν τις εθνικές εκλογές.

Η δήλωση των δικηγόρων του

«Ο κύριος Γεωργούλης δεν μπορεί παρά να αναρωτηθεί για την χρονική στιγμή που επιλέχθηκε να έρθει στην επιφάνεια η συγκεκριμένη   καταγγελία και λυπάται βαθιά για αυτή την εξέλιξη. Παρά το γεγονός πως πρόκειται για μήνυση που χρονολογείται από το 2020, είναι λυπηρό το ότι δημοσιοποιείται το περιεχόμενό της τρία χρόνια αργότερα – και πιο συγκεκριμένα λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές στην Ελλάδα».


Πηγή