Η μαρτυρία στο Live News στενής φίλης του Αλέξη Γεωργούλη, που ήταν μαζί του, την Άνοιξη του 2020 έρχεται να προσθέσει ακόμα έναν κρίκο στη σχετική αλυσίδα. Με το θέμα να παραμένει στην κορυφή της επικαιρότητας και τα δύο κεντρικά πρόσωπα να ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Η δημοσιογράφος και παραγωγός ντοκιμαντέρ, Αθηνά Κρικέλη έτυχε όπως μας λέει να βρίσκεται με τον Αλέξη Γεωργούλη, την εποχή που η Ελένη Χρονοπούλου καταγγέλλει ότι την βίασε και την χτύπησε.

«Μιλάμε για έναν άνθρωπο που είναι αδελφός. Εδώ και 18 χρόνια ξέρω και τον ίδιο και την οικογένεια του. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ», δήλωσε η φίλη Αλέξη Γεωργούλη, Αθηνά Κρικέλη.

Χαρακτηρίζει τον Αλέξη Γεωργούλη ως άντρα παλαιάς κοπής και αδυνατεί να πιστέψει τα όσα του καταλογίζονται.

«Είναι πραγματικά ένας λεπτεπίλεπτος άνθρωπος. Είναι της παλαιάς κοπής, αν μπορούμε να το πούμε αυτό», σημείωσε η Αθηνά Κρικέλη.

Στο πλευρό του Αλέξη Γεωργούλη μια σειρά από συνάδελφοί του, στην υποκριτική και όχι μόνο.

Σε ανάρτησή του αναφέρει ο Γρηγόρης Πετράκος: «Διανύουμε το χειρότερο μεσαίωνα της ιστορίας. Άνθρωποι διαγράφονται, απομακρύνονται, στιγματίζονται και ρίχνονται στην πυρά μόνο με μια αναπόδεικτη κατηγορία. Το τεκμήριο αθωότητας αντικαθίσταται από το βιασμό των ”metooδων”».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η σύζυγος του Γρηγόρη Πετράκου που με διαδικτυακή της ανάρτηση, θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα.

«Κι αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό…», σχολίασε η Θεοφανία Παπαθωμά.

«Με θλίβει που οι πιο αιχμηρές δηλώσεις εναντίον του θύματος είναι από γυναίκα», δήλωσε ο σκηνοθέτης, Λευτέρης Πλασκοβίτης.

Πολλές συζητήσεις έχουν προκαλέσει και οι δηλώσεις μελών του ΣΕΗ, με το όργανο να ενημερώνει ότι θα συνεδριάσει για να καθορίσει την περαιτέρω γραμμή που θα ακολουθήσει.

Με ανακοίνωσή του το ΣΕΗ αναφέρει: «Εκφράζουμε ρητά και κατηγορηματικά την αλληλεγγύη μας σε κάθε άτομο που έχει βιώσει εργασιακή, έμφυλη, σεξουαλική ή άλλη βία, είτε έχει μιλήσει για αυτήν, είτε όχι».

Ένα 24ωρο μετά τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Βασίλης Μίγας προσπάθησε να ανασκευάσει και να υποβαθμίσει τον σάλο που ξεσήκωσε η χυδαία του ανάρτηση.

«Έληξε το θέμα. Ζήτησα συγνώμη για την ανάρτηση μου και τελείωσε », ανέφερε ο Βασίλης Μίγας, πρώην μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η υπόθεση με κεντρικό πρόσωπο τον Αλέξη Γεωργούλη εξελίσσεται και οι αντιδράσεις συνεχίζονται, με φόντο τη συζήτηση για την άρση ασυλίας του ευρωβουλευτή.


Πηγή