Έναν μήνα ακριβώς πριν από τις εκλογές και οι πολιτικοί αρχηγοί «οργώνουν» την χώρα.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ομιλία στα Χανιά

Οι περιοδείες και οι ομιλίες του πρωθυπουργού πλέον θα είναι καθημερινές σε όλη την Ελλάδα και σε περιοχές της Αττικής.

Αυτή την ώρα πραγματοποιεί την πρώτη του ομιλία σε ανοικτή συγκέντρωση στην πλατεία Κατεχάκη στο παλιό λιμάνι στα Χανιά.

Αύριο θα περιοδεύσει στο Ρέθυμνο και θα παραστεί στην υπογραφή της σύμβασης για το τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης Χερσόνησος – Νεάπολη στο Ηράκλειο.

Τη Δευτέρα το απόγευμα θα μιλήσει στο Αιγάλεω που ανήκει στην εκλογική περιφέρεια στην οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκλέγεται από το 2004, στο δυτικό τομέα της β’ Αθηνών.

Την Τετάρτη θα παρουσιάσει το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ για τη δεύτερη τετραετία ενώ στα τέλη της εβδομάδας θα ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας με πολύ έντονη την παρουσία των γυναικών σε εκλόγιμες και μη εκλόγιμες θέσεις.

Αλέξης Τσίπρας: Ομιλία στην Θεσσαλονίκη – Το προεκλογικό sms

Μέσα από την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να στείλει μήνυμα νίκης του ΣΥΡΙΖΑ για την κάλπη της 21ης Μαΐου, προκειμένου να έχει προοδευτική διακυβέρνηση η χώρα.

Κατόπιν στην ομιλία του, θα αναφερθεί και σε θέματα οικονομίας και ακρίβειας.

Ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε sms σε όλα τα μέλη του κόμματος θέτοντας το κόμμα σε εκλογική ετοιμότητα.

Το μήνυμα αυτό έγραφε: «Τις επόμενες 30 ημέρες, ας μη λείψει κανείς από το δημοκρατικό προσκλητήριο της αλλαγής. Να φθάσει η φωνή μας παντού. Για τη μεγάλη νίκη και τη Δικαιοσύνη παντού».


Πηγή