4 σνίτσελ κοτόπουλο
300 γραμμ. σπανάκι πλυμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
4 κουταλιές της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
8 φέτες έμενταλ
1/2 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
1.2 φλιτζάνι λευκό κρασί
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Τα σοτάρετε σε 3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο για λίγα λεπτά και εν συνεχεία προσθέτετε το σπανάκι. Αφήνετε για λίγα λεπτά σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσει το σπανάκι. Αλατοπιπερώνετε, ανακατεύετε με τον άνηθο και κατεβάζετε από τη φωτιά. Αλατοπιπερώνετε τα σνίτσελ και από τις δύο πλευρές. Βάζετε σε κάθε σνίτσελ 2 φέτες τυρί και μοιράζετε το σοταρισμένο σπανάκι και την παρμεζάνα. Τυλίγετε τα σνίτσελ ρολό και τα κόβετε σε 3 μέρη. Τα βάζετε σε ένα ταψί κάθετα, ρίχνετε το κρασί, 1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο και τα ψήνετε.