Σε νέα δίκη παραπέμπεται η Ρούλα Πισπιρίγκου, αυτή τη φορά για τους θανάτους των δύο άλλων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας.

Με ένταση εκτυλίχθηκε και η σημερινή ακροαματική διαδικασία, καθώς ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της κατηγορουμένης ήρθε σε σύγκρουση ξανά με τον εντατικολόγο, Ανδρέα Ηλιάδη ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως δεν έχει κληθεί μία συγκεκριμένη γιατρός από την παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, η οποία θα έκανε μία σημαντική κατάθεση υπέρ της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος μιλώντας στο Live News αποκάλυψε πως έχει έρθει σε επαφή με την συγκεκριμένη γιατρό, την κα Πελεκούδα η οποία είχε φροντίσει την Τζωρτζίνα λίγο πριν μεταφερθεί στο Αγλαΐα Κυριακού, τον Ιανουάριο του ’22.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου και η συγκεκριμένη γιατρός είχε παρατηρήσει περίεργες συμπεριφορές της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά και επεισόδια του παιδιού, ιδίως όταν οι γιατροί έλειπαν από το δωμάτιό της.

Επομένως, η κατάθεσή της δεν πρόκειται να ήταν υπέρ της κατηγορουμένης.

Σημειώνεται πως η κα Πελεκούδα δεν είναι η μόνη από το Νοσοκομείο Πατρών που δεν έχει κληθεί να καταθέσει στο δικαστήριο, υπάρχουν και άλλοι και εκτιμάται πως κανενός η κατάθεση δεν θα είναι θετική προς την Ρούλα Πισπιρίγκου.


Πηγή