Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε ευθέως τον Αλέξη Τσίπρα για απρεπείς προσωπικές επιθέσεις, εκτιμώντας με αυτόν τον τρόπο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζει την ήττα του.

«Το 80% είναι προσωπικές επιθέσεις σε εμένα, μέχρι και στον πατέρα μου. Δεν είναι πια στη ζωή δεν μπορεί να απαντήσει ο ίδιος. Αφήστε που το θεωρώ τελείως απρεπές σε προσωπικό επίπεδο. Μου φαίνεται σα να προετοιμάζουν την ήττα τους την επόμενη μέρα και ενδεχομένως μέχρι και τα ζητήματα της αμφισβήτησης του εκλογικού αποτελέσματος», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αν πρώτη είναι η ΝΔ, θα κάνουν το παν με θεμιτά και αθέμιτα με εκβιασμούς και με πιέσεις ακόμα και με αυτό που πατροπαράδοτα γνωρίζει η οικογένεια Μητσοτάκη. Ακόμα και με αποστασίες», σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας.

Τα τοπικά… νομίσματα

Δεν έλειψε και η ανταλλαγή πυρών σε σχέση με τις αναφορές για τα τοπικά νομίσματα.

«Ο κ. Τσακαλώτος τουλάχιστον μέσα στο μνημόνιο είχε ένα πλαίσιο. Τώρα μας λέει τι ακριβώς θέλει να κάνει. Άρα εκτός μνημονίων πια, θα ήταν φοβάμαι πολύ πιο επικίνδυνοι. Ο κ. Τσακαλώτος δεν το έχει κρύψει ο άνθρωπος. Είναι μαρξιστής οικονομολόγος», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Το κακό είναι ότι πολλές φορές ακούγονται περισσότερες φωνές απ’ όσες πρέπει. Για εμένα όμως είναι και δείγμα υγείας αυτό. Το θεωρώ πιο υγιές από το άλλο που υπάρχει μια σιωπή επιπλαστή και από κάτω γίνεται χαμός», δήλωσε στο MEGA ο Αλέξης Τσίπρας.

Απ’το παπάκι στο… σφηνάκι

Ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε το Υouth Ρass των 150 ευρώ παραφράζοντας το σύνθημα της δεκαετίας του 80’ «Καλύτερα παπάκι παρά τον Μητσοτάκη».

«Αντί για αυτοκίνητα βάζει 150 ευρώ στους 18χρονους να πάνε να ανοίξουν ένα μπουκάλι ουίσκι. Τώρα το σύνθημα μάλλον θα γίνει “Καλύτερα σφηνάκι παρά τον μητσοτάκη”», σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι πολύ προσβλητικό να πιστεύει κανείς νομίζω για τη νεολαία ότι αν δώσουμε 150 ευρώ σε ένα νέο παιδί για να πάει διακοπές ή να πάει σε έναν χώρο πολιτισμού, ότι αυτό το πόσο πρέπει να συνδέεται με ένα μπουκάλι ουίσκι. Δεν ξέρω… Αυτό μου φαίνεται πάρα πολύ, έτσι ξένο», απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τα βλέμματα στρέφονται πλέον στο debate των 6 πολιτικών αρχηγών.


Πηγή