Αυτό το δεκάχρονο αγγελούδι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί κάποιοι βομβαρδίζουν και σκοτώνουν ανθρώπους. Ζητάει τον μπαμπά της και κανείς δεν τολμάει να της πει πως σκοτώθηκε μαζί με τη μαμά της και την αδελφούλα της.

Οι ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας έγιναν μέσα στη νύχτα και σύμφωνα με το Τελ Αβίβ στόχοι ήταν τρία μέλη της Ισλαμικής Τζιχάντ και συγκεκριμένα, τρεις διοικητές των Ταξιαρχιών Αλ Κουντς.

Τραγική είναι η ανθρωπιστική κατάσταση στο Σουδάν

Κυβερνητικές και ανταρτικές δυνάμεις προσπαθούν να καταλάβουν την εξουσία την ώρα που ο πληθυσμός αντιμετωπίζει ελλείψεις σε τρόφιμα, νερό, καύσιμα ενώ έχει περιορισμένη πρόσβαση σε επικοινωνίες και ηλεκτρική ενέργεια.

Μέχρι τώρα, οι εκτοπισμένοι ξεπερνούν τις 335 χιλιάδες και ο ΟΗΕ σχεδιάζει την απομάκρυνση άλλων 860 χιλιάδων. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός φοβάται πως θα αναγκαστεί να απομακρύνει συνολικά πάνω από 5 εκατομμύρια ανθρώπους.

Αμερικανικό μαχητικό αεροσκάφος συνετρίβη στη Νότια Κορέα

Το F-16 κατεβαίνει απότομα από τον ουρανό και συντρίβεται στο έδαφος μέσα σε φλόγες. Το αμερικανικό μαχητικό τζετ πέρασε ξυστά από χωράφια και δρόμους και έπεσε πολύ κοντά σε μία αγροικία.

Ευτυχώς, δεν υπήρξαν θύματα καθώς ο πιλότος πρόλαβε να εκτιναχθεί μαζί με το κάθισμά του ενώ και στο έδαφος δεν τραυματίστηκε κανένας.

Το αεροπορικό ατύχημα έγινε κοντά στην αεροπορική βάση Οσάν της Νότιας Κορέας και το F-16 εκτελούσε ασκήσεις ρουτίνας.


Πηγή