Ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν την τραγωδία στην Καλλιθέα. Το κίτρινο αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα στη δεξιά λωρίδα της λεωφόρου Θησέως με κατεύθυνση την Ποσειδώνος. Λίγα μέτρα μετά θερίζει το 12χρονο κορίτσι που προσπαθεί να διασχίσει τον δρόμο. Η κοπέλα που περπατά στο πεζοδρόμιο βλέπει τι έχει συμβεί και σοκαρισμένη κλείνει τα μάτια της και γυρίζει από την άλλη πλευρά. Είναι εικόνες από το αποκλειστικό βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA.

Στο σημείο της τραγωδίας, ένα λευκό τριαντάφυλλο κι ένα σημείωμα. Γραμμένο από τα χέρια της δασκάλας της. Ο θρήνος και ο σπαραγμός για τον χαμό του 12χρονου κοριτσιού που παρασύρθηκε σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Καλλιθέας δεν έχει τέλος. Ο πατέρας του παιδιού δεν αντέχει και ξεσπά.

«Είμαι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Δεν μπορείτε να με βοηθήσετε, δεν έχω τη δύναμη να μιλήσω».

Το τραγικό περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι στην κάθοδο της Θησέως. Η 12χρονη μαζί με την 14χρονη αδελφή της είχαν ανέβει στο διάζωμα και προσπαθούσαν να διασχίσουν τον δρόμο λίγα μέτρα από τη διάβαση πεζών και το φανάρι της διασταύρωσης Θησέως και Σπάρτης. Το μοιραίο σμαρτ δεν πρόλαβε να την αποφύγει με αποτέλεσμα να την παρασύρει από την δεξιά πλευρά. Το κορμί του παιδιού εκτοξεύτηκε μακριά και οι αυτόπτες μάρτυρες έτρεξαν να βοηθήσουν. Η τραγωδία εκτυλίχθηκε μόλις 150 μέτρα μακριά από το σπίτι του άτυχου παιδιού και μπροστά στα μάτια της επίσης ανήλικης αδελφής της….

Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο του οδηγού που μίλησε στο μεγκα, ο 32χρονος προσπάθησε να αποφύγει το παιδί με κάθε τρόπο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Το πρωί ο 32χρονος οδηγήθηκε στα δικαστήρια, όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για επικίνδυνη οδήγηση από την οποία προέκυψε θάνατος.

Το σημείο καρμανιόλα στην Καλλιθέα

Κάτοικοι της Καλλιθέας καταγγέλλουν πως δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν συμβεί ατυχήματα στο συγκεκριμένο σημείο καρμανιόλα.

Οι αστυνομικοί έχουν πάρει δείγμα από αίμα και ούρα για να δουν εάν ο 32χρονος οδηγός είχε καταναλώσει αλκοόλ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα δεν είχε περάσει από ΚΤΕΟ.


Πηγή