Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρώτος στόχος είναι να αναδείξει αυτά που θεωρεί μεγάλα πλεονεκτήματα έναντι των πολιτικών του αντιπάλων. Δεν επιδιώκει την σύγκρουση με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά την σύγκριση.

Το δεύτερο  που θα επιχειρήσει να αναδείξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ότι έχει ένα εφαρμόσιμο και κοστολογημένο κυβερνητικό πρόγραμμα.

Τρίτον, με την σημερινή του εμφάνιση ο κ. Μητσοτάκης θα επιδιώξει να αποσπάσει απαντήσεις από τους πολιτικούς του αντιπάλους αναφορικά με το ποια είναι ακριβώς η προοδευτική διακυβέρνηση.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας στοχεύει στο να φανούν «οι δύο Ελλάδες», με αυτό οι συνεργάτες του κ. Τσίπρα εννοούν την τετραετία του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου υπήρξαν μεγάλα προβλήματα και υποβάθμιση της χώρας.

Επιπλέον, ο Αλέξης Τσίπρας θα επιχειρήσει να τονίσει ότι υπάρχει μία πιο αισιόδοξη εναλλακτική και θα εστιάσει στο τελευταίο τρίλεπτο της ελεύθερης  τοποθέτησής του, όπου εκεί θα αναδείξει τις πρώτες πράξεις που θα κάνει η κυβέρνηση την οποία υπόσχεται στους πολίτες.


Πηγή