Με τον χρόνο στην εκλογική κλεψύδρα να αδειάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σηκώνει το γάντι για την οικονομία και ζητά ξανά την κοστολόγηση των προγραμμάτων των κομμάτων.

«Στο debate φάνηκε ότι μόνο η ΝΔ έχει συγκροτημένη πρόταση για την επόμενη μέρα/όλοι μίλησαν με λόγια και όχι με αριθμούς γι’ αυτό έπεσε σιωπή όταν εγώ ζήτησα να κοστολογηθούν τα προγράμματά μας από έναν τρίτο ανεξάρτητο φορέα», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για επικίνδυνη Βαβέλ της αντιπολίτευσης, που οδηγεί τη χώρα στον γκρεμό.

«Κάθε αψήφιστη ψήφος οδηγούν σε εθνική αδυναμία. Η λύση είναι μια. Αυτοδύναμη Ελλάδα και αυτοδύναμη ΝΔ», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις υποκλοπές εξαπολύει ο Αλέξης Τσίπρας από τη Λάρισα στον απόηχο του debate.

«Εννιά μήνες έκρυβε επιμελώς το σκάνδαλο των υποκλοπών Και με την πρώτη ερώτηση έπαθε τρικυμία. Και είπε όσα δεν έλεγε τόσο καιρό. Για πρώτη φορά παραδέχθηκε το σκάνδαλο των υποκλοπών. Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος ανάσας στη δημοκρατία», υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Στην αποστροφή του ότι κάποιοι θα πρέπει να πάνε φυλακή για τις παρακολουθήσεις αναφέρθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Υπάρχουν πρόσωπα που είναι στην ΕΥΠ, δικαστές επιχειρηματίες πολιτικά πρόσωπα. Θα μας τα πει η δικαιοσύνη. Εγώ δεν θα προκαταλάβω κανένα αποτέλεσμα. Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί», σχολίασε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Δε μπορούμε να στηρίξουμε ή να ανεχτούμε ούτε μία μέρα οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση προκύψει από αυτές τις εκλογές», υπογράμμισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Φάνηκε ότι κανείς τους δεν έχει πρόγραμμα», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Οι πολιτικοί αρχηγοί ανεβάζουν τους τόνους λίγες μέρες πριν από τις εθνικές εκλογές.


Πηγή