Νέο σοκ στην Αμερική.

Ένα παιδί πέθανε αφού σύμφωνα με αστυνομικές πηγές την είχαν αφήσει μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Λέγεται πως στο αυτοκίνητο ήταν για αρκετές ώρες το απόγευμα στο συγκρότημα της Ριτζ άβενιου . Η κοινή γνώμη έχει ταραχθεί.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεν είναι σαφές εάν θα απαγγελθούν κατηγορίες. Αν και δεν ήταν σαφές ότι οι εξωτερικές θερμοκρασίες έπαιξαν κάποιο ρόλο, η οργάνωση Kids & Car Safety είπε ότι ήταν το τρίτο παιδί φέτος που πέθανε σε «ζεστό αυτοκίνητο» και το πρώτο στη Νέα Υόρκη.

Οι θάνατοι αυτοί δεν είναι ανεκτοί λένε οι πολίτες. Αυτός ο χρήστης του Tik Tok θα ανεβάσει ένα βίντεο. Ένα παιδάκι είναι μέσα σε ένα αυτοκίνητο μόνο του. Ο χρήστης περιμένει την μητέρα του να επιστρέψει.

«Κάποιος άφησε το παιδί του στο αυτοκίνητο, δείτε το κοιμάται και κανείς άλλος δεν είναι στο αυτοκίνητο, θα μείνω να δω πόση ώρα θα αφήσει μόνο το παιδί» λέει στο βίντεο ο χρήστης.

@jessecooper23 MAKE BETTER CHOICES!!#badparents #stupid #fyp #foryou #foryoupage #careless #makebetterchoices #poorkid #dangerous ♬ original sound – Jesse Cooper

Δεν είναι μόνο η θερμοπληξία θα πουν οι οργανισμοί. «Μπορούν να σας κλέψουν το παιδί. Γονείς μην τα αφήνετε!» τονίζουν.

Το πιο σοκαριστικό στοιχείο που επιβεβαίωσε το νέο θύμα το κοριτσάκι της Ριτζ Άβενιου είναι οι στατιστικές που λένε πως τα παιδιά πεθαίνουν κατά κανόνα στα αυτοκίνητα στο σπίτι τους.

Μην αφήνετε ποτέ ένα παιδί μόνο του στο αυτοκίνητο και ελέγχετε πάντα το πίσω κάθισμα όταν βγαίνετε από το όχημά σας. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να φτάσει η θερμοκρασία μέσα σε ένα όχημα θανατηφόρα επίπεδα. Οι περισσότεροι θάνατοι παιδιών από ζέστη συμβαίνουν στο σπίτι. Το 52% στο σπίτι, το 22% στην δουλειά, 7% στον παιδικό, 1% στην εκκλησία.

Μάλιστα οι οδηγοί καλούνται να προσέχουν όχι μόνο τα παιδιά τους αλλά και τα κατοικίδια που επίσης πεθαίνουν αβοήθητα.

Ο στόχος φέτος είναι να πέσουν οι στατιστικές που κατέγραψαν τις τελευταίες δεκαετίες πάνω από 1000 θύματα.


Πηγή