Κηδεύτηκε ο πρώην καναλάρχης, Κωνσταντίνος Παπανικόλας στον τόπο καταγωγής του την Πιάνα Αρκαδίας, πέντε μέρες μετά το «πάγωμα» της ταφής του καθώς ο εισαγγελέας ζητούσε να προηγηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προσδιορίζεται η αιτία θανάτου τού, ενώ ο ίδιος πάλευε με τον καρκίνο στον προστάτη, ο όποιος είχε μεταστατικό χαρακτήρα. Πλέον, η υπόθεση θα μπει στο αρχείο με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Την ίδια ώρα, τα αδέλφια του «πρώην» καναλάρχη προχώρησαν σε αποποίηση της κληρονομιάς λόγω χρεών. «Είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι και δεν έχουμε ανάγκη την κατάχρεη περιουσία του αδελφού μας. Μάλιστα αμέσως μετά την ταφή θα προχωρήσουμε σε αποποίηση κληρονομιάς».

Ο δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε ότι τα χρέη του εκλιπόντος έφταναν τα 3 εκατ. ευρώ, ενώ φαίνεται να είχε χρέη και στα ασφαλιστικά ταμεία ύψους 370.000 ευρώ. Παράλληλα, είχε 2 προσημειωμένες υποθήκες εκ των οποίων η μια αφορούσε χρεωστικό 1 εκατομμυρίου και η δεύτερη 1,5 εκατ. ευρώ.

«Είχε χρέη αλλά είχε και μεγάλη ακίνητη περιουσία. Αυτό που ήταν το μήλον της έριδος ήταν οι μετοχές του και η άδεια λειτουργίας του Kontra Channel» δήλωσε ο δικηγόρος του κ. Παπανικόλα, Στέλιος Σούρλας.

vradini.gr

Πηγή