Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη διακαναλική συνέντευξη, κόβοντας κάθε γέφυρα συνεννόησης με τον Νίκο Ανδρουλάκη, ακόμα και αν βγαίνουν οι αριθμοί μετά την κάλπη της απλής αναλογικής.

«Κανένα περιθώριο συνεννόησης με τον Ανδρουλάκη»

«Με το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη λίγα πράγματα έχω ουσιαστικά να συζητήσω. Ο κ. Ανδρουλάκης έχει αλλάξει αρκετά την πολιτική του ΠΑΣΟΚ, την έχει φέρει πολύ πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ. Σε μια σειρά από θέματα έχουμε βασικότατες διαφωνίες και σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ τον κ. Ανδρουλάκη δύναμη προοδευτικού εκσυγχρονισμου. Το αντίθετο θα έλεγα», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε την ανάγκη σχηματισμού αυτοδύναμης και σταθερής κυβέρνησης, με τον Αλέξη Τσίπρα να τον κατηγορεί ότι ντύνεται ΣΥΡΙΖΑ και αντιπολιτεύεται τον εαυτό του.

Γκρίζα σποτ και υποκλοπές

Απαντώντας στην ερώτηση του MEGA για τις υποκλοπές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι η διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών είναι υπόθεση της δικαιοσύνης και όχι της αντιπολιτευσης, ενώ αναφέρθηκε και σε γκρίζα σποτ του συριζα.

«Δεν θέλω να ασχοληθώ πολύ με το τι λέει ο κ. Τσίπρας ούτε με τα γκρίζα σποτ που βγάζει και φαίνεται να κυριαρχουν στην καμπάνια του. Δεν είναι δυνατόν να μας κουνάει το δάχτυλο για θέματα κράτους δικαίου, αυτός που έχει δίπλα του τον αμετάκλητα καταδικασμένο. Εδώ έχουμε αμετάκλητη καταδίκη από το ανώτατο δικαστήριο της χώρας», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Κι εκεί που 9 μήνες μας έλεγε «δεν είναι σκάνδαλο», μας είπε «είναι σκάνδαλο». Φανταστείτε αν πάρει ψήφο συγκάλυψης ψήφο ανοχή ψήφο ξεπλύματος ο αλαζόνας κ. Μητσοτάκης πόσους ακόμα θα παρακολουθήσει τα επόμενα 4 χρόνια», σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας.

Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε πρωταγωνιστής ήταν η απάντηση του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος επέστρεψε τα πυρά στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Δεν θα τους κάνω τη χάρη να έχουν αρχηγό δεκανίκι. Ο κ. Μητσοτάκης ήθελε ένα άλλο ΠΑΣΟΚ, ένα εύκολο ΠΑΣΟΚ έναν στρατηγικό σύμμαχο. Η αγωνία του είναι μόνο μία να μην αναγεννηθεί η δημοκρατική παράταξη και το ΠΑΣΟΚ, γιατί γνωρίζει καλά ποιος είναι ο αντίπαλος της ΝΔ», είπε.

Οι πολιτικοί αρχηγοί κορυφώνουν την προεκλογική τους εκστρατεία στην τελευταία στροφή, μία εβδομάδα πριν από τις εθνικές εκλογές.

Η στρατηγική του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα στην τελική ευθεία με τις κάλπες

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις εκλογές, αυτή την εβδομάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιμείνει στην παρουσίαση του προγράμματος της ΝΔ και θεωρεί πως το κόμμα έχει υπεροχή έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια στιγμή ο Αλέξης Τσίπρας κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως μία εβδομάδα πριν τις εκλογές απέδειξε ότι ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να περιμένει βελτίωση στην καθημερινότητά του, ενώ τόνισε πως η σημερινή του συνέντευξη έδειξε πως η πολιτική αλλαγή είναι ανάγκη με τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα.


Πηγή