Σύμφωνα με την Χριστίνα Κοραή, επικρατέστεροι για το Μέγαρο Μαξίμου είναι ο Άκης Σκέρτσος, ο Γιάννης Μπρατάκος και ο Σταύρος Παπασταύρου.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν πως στη θέση του υπουργού Εξωτερικών θα βρεθεί ο Γιώργος Γεραπετρίτης, ενώ για το υπουργείο Άμυνας υπάρχουν αναφορές πως θα το αναλάβει ο Νίκος Δένδιας.

Ο Κωνσταντίνος Τασούλας παραμένει πρόεδρος της Βουλής, ενώ στο υπουργείο Οικονομικών θα βρεθεί ο Κωστής Χατζηδάκης με αναπληρωτή υπουργό τον Νίκο Παπαθανάση.

Ο Χρήστος Σταϊκούρας ενδέχεται να βρεθεί στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ή Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ενώ ο Θεόδωρος Σκυλακάκης στο υπουργείο Ενέργειας.

Στη θέση της κυβερνητικού εκπροσώπου η Σοφία Ζαχαράκη, ενώ η Δόμνα Μιχαηλίδου ενδέχεται να βρεθεί στο υπουργείο Τουρισμού.

Στο υπουργείο Παιδείας ο Κυριάκος Πιερρακάκης, ενώ για τη θέση του στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης υποψήφιοι είναι ο Χάρης Θεοχάρης και η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Τέλος, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μάκης Βορίδης θα βρεθεί στο υπουργείο Δικαιοσύνης, ενώ το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα αναλάβει ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ή ο Γιάννης Πλακιωτάκης.


Πηγή