Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλείνει απόψε αυτή την προεκλογική εκστρατεία με την κεντρική συγκέντρωση της ΝΔ στο Σύνταγμα.

Σε κάθε του ομιλία τονίζει ότι δεν έχει κριθεί τίποτα, ότι οι κάλπες είναι άδειες και πρέπει την Κυριακή να ξαναγεμίσουμε με ψηφοδέλτια της ΝΔ ζητώντας ισχυρή και ασφαλή αυτοδυναμία από 156-158 έδρες και πάνω.

«Δεν υπάρχει παντοδυναμία Μητσοτάκη αλλά ισχυρός λαός που θα δώσει εντολή για τις απαιτούμενες αλλαγές», λένε στην Πειραιώς.

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης ετοιμάζεται για το πολύ πιθανό ενδεχόμενο να σχηματίσει κυβέρνηση τη Δευτέρα και την Τρίτη να γίνει η ορκωμοσία.

Όπως έχει πει, αυτό θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό υπουργικό συμβούλιο ενώ σήμερα τόνισε πως κανένας υπουργός δεν είναι αμετακίνητος.

«Στόχος να ανατρέψουμε τους συσχετισμούς»

Με το βλέμμα στην κάλπη της Κυριακής ο Αλέξης Τσίπρας ζητά συσπείρωση μέχρι τελευταία στιγμή και επαναπατρισμό ψηφοφόρων για να ανατραπούν οι συσχετισμοί.

Μία ανατροπή συσχετισμών που έχει ως διακύβευμα να μην είναι παντοδύναμη η Νέα Δημοκρατία και να μπει εμπόδιο και ανάχωμα την επόμενη μέρα στην κρυφή ατζέντα της ΝΔ μετά το ακοστολόγητο πρόγραμμα και τη εξαπάτηση με τις προγραμματικές του εξαγγελίες.


Πηγή