Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πλατεία Συντάγματος, ο Αλέξης Τσίπρας από τη Θεσσαλονίκη και ο Νίκος Ανδρουλάκης από το Ηράκλειο της Κρήτης απευθύνονται στα κομματικά τους ακροατήρια ζητώντας ο καθένας ενίσχυση των κομμάτων τους, ο μεν Κυριάκος Μητσοτάκης για την αυτοδυναμία της ΝΔ, οι δε Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Ανδρουλάκης για ενίσχυση των ποσοστών τους.

«Ευρώπη παντού»

Σε μία κατάμεστη πλατεία, με κόσμο κάτω και γύρω από το Κοινοβούλιο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει για την ανάγκη των ψηφοφόρων να σπεύσουν στην κάλπη καθώς αυτή «είναι άδεια» και «τίποτα δεν έχει κριθεί».

Θα υπογραμμίσει τη σημασία μιας αυτοδύναμης κυβέρνησης της ΝΔ προκειμένου να υλοποιήσει όλες τις μεγάλες αλλαγές που έχει εξαγγείλει και έχει ανάγκη ο τόπος.

Από την Πειραιώς τονίζουν ότι επιζητούν τη θετική ψήφο των πολιτών, με τον πρώην πρωθυπουργό να υπογραμμίζει ότι δεν έχει νόημα η ψήφος διαμαρτυρίας  επισημαίνοντας ότι με ισχυρή κυβέρνηση της ΝΔ, η Ελλάδα θα κάνει το μεγάλο άλμα για να «γίνουμε Ευρώπη παντού».

«Ανάγκη αλλαγής συσχετισμών»

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Τσίπρας από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, θα μιλήσει για την ανάγκη της συσπείρωσης των ψηφοφόρων του κόμματος ένα περίπου 24ωρο πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα υπογραμμίσει τη σημασία αλλαγής των συσχετισμών από την προηγούμενη εκλογική διαδικασία και θα ζητήσει την ενίσχυση του κόμματος απέναντι στην κρυφή ατζέντα της ΝΔ και την παντοδυναμία που θέλει να έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επιπλέον, αναμένεται να δηλώσει παρών για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, θέτοντας και το διακύβευμα για την επομένη των εκλογών.


Πηγή