Λάρισα-Κακουργηματική-δίωξη-στον-76χρονο-που-παρέσυρε-και-σκότωσε-41χρονη.webp.webp

Συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι της Νεάπολης Λάρισας, οδήγησαν στην τελευταία της κατοικία την 41χρονη Γιαννούλα Καραγούγα, που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο, το μεσημέρι της Τρίτης, όταν μεθυσμένος οδηγός αγροτικού την παρέσυρε και την σκότωσε.

Η εξόδιος ακολουθία της 41χρονης γυναίκας τελέστηκε στην εκκλησία Ανάστασης του Λαζάρου στο νέο κοιμητήριο της Λάρισας.

Την ίδια στιγμή ο ηλικιωμένος οδηγός που σκόρπισε τον θάνατο στην οικογένεια της 41χρονης μητέρας δύο μικρών παιδιών, οδηγείται στον ανακριτή για να απολογηθεί για την σε κακουργηματική σε βάρος του κατηγορία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η άτυχη μητέρα έχασε τη ζωή της, το μεσημέρι της Τρίτης όταν το αγροτικό όχημα που οδηγούσε 76χρονος την παρέσυρε έξω από το 6ο Λύκειο, μπροστά από πρατήριο καυσίμων. Η άτυχη γυναίκα επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο για να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο όταν ο μεθυσμένος οδηγός την χτύπησε με το αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Ο 76χρονος οδηγός του αγροτικού συνελήφθη και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, στις οποίες διαπιστώθηκε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό του. Πλέον κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από αμέλεια και επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Δηλώνει συντετριμμένος ο δράστης του θανατηφόρου τροχαίου στη συνοικία της Νεάπολης Λάρισας

Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του 76χρονου, ο δράστης είναι συντετριμμένος, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να πιστέψει πώς συνέβη. Εκφράζει την οδύνη του και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος.

Μάρτυρας που φέρεται να είδε μετά την παράσυρση την άτυχη γυναίκα ξαπλωμένη στο οδόστρωμα τόνισε: «Φαινότανε μια ξαπλωμένη γυναίκα, πήγαμε εκεί κοντά και είπαν ότι την πάτησε ένα αμάξι, ένα αγροτικό που ερχόταν από απέναντι. Φαινόταν ότι δεν είχε τις αισθήσεις της. Είπαν ότι πέρασε το αγροτικό από πάνω της, δεν πρόλαβε να σταματήσει, τώρα τι έγινε δεν ξέρω κάτι παραπάνω», ανέφερε σοκαρισμένος ο άνθρωπος.

vradini.gr

Πηγή