Το θρίλερ με τον τεμαχισμένο άνδρα στο εργοστάσιο διαλογής απορριμμάτων των Χανίων, συνεχίζεται με τους αστυνομικούς να κάνουν φύλο και φτερό όλες τις σακούλες σκουπιδιών για να εντοπίσουν όλα τα μέλη του σώματος του δολοφονημένου Ασιάτη.

Μετά το κεφάλι που βρέθηκε από υπαλλήλους του εργοστασίου διαλογής στις τρεις και μισή σήμερα το μεσημέρι, οι αστυνομικοί που απέκλεισαν από την πρώτη στιγμή τον χώρο, εντόπισαν σε άλλη σακούλα και τα δύο πόδια του άγρια δολοφονημένου άνδρα, ηλικία περίπου 30-40 ετών.

Το νέο μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε λίγος πριν τις 8 το βράδυ, μέσα σε μία μαύρη σακούλα βρήκαν τα πόδια του τεμαχισμένου ατόμου. Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει όλο το εργοστάσιο του ΔΕΔΙΣΑ (ανακύκλωσης) στο Ακρωτήρι και ερευνούν όλες τις σακούλες, μία προς μία, προκειμένου να βρουν και τα υπόλοιπα μέλη.

Κρίσιμο επίσης, είναι να εξακριβωθεί και η προέλευση του απορριμματοφόρου, καθώς στο εργοστάσιο πηγαίνουν απορρίμματα από πολλούς δήμους ενώ η εξιχνίαση του εγκλήματος θεωρείται ιδιαίτερης δυσκολίας.

Πρόκειται για ένα αποτρόπαιο έγκλημα που αποκαλύφθηκε τυχαία όταν οι σακούλες που έφτασαν στο εργοστάσιο ανακύκλωσης, άρχισαν να ξεχωρίζονται από τους υπαλλήλους.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε στις 3.30 το μεσημέρι όταν εργαζόμενοι στον ΔΕΔΙΣΑ στα Χανιά κατά τη διάρκεια διαλογής των σκουπιδιών βρήκαν ένα κομμένο κεφάλι μέσα σε πλαστική τσάντα.

Άμεσα ειδοποίησαν την Αστυνομία που έσπευσε με τον ιατροδικαστή. Κατά την πρώτη αυτοψία του ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως πρόκειται για ένα κεφάλι που ανήκει σε άνδρα ηλικίας από 30 έως 40 ετών και συγκεκριμένα ασιατικής καταγωγής.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το κεφάλι ανήκει σε άνδρα, πιθανότατα Ασιάτη και μάλιστα ο θάνατός του φέρεται να προήλθε περίπου 7 με 10 ημέρες.

Επίσης γίνεται προσπάθεια να αποσαφηνιστεί, σε ποιο απορριμματοφόρο βρέθηκε το κεφάλι και από ποια διαδρομή είχε περάσει.

Σε σοκ οι εργαζόμενοι του εργοστασίου διαλογής στερεών αποβλήτων Χανίων

Όπως έγινε γνωστό εργαζόμενοι στη διαλογή, είδαν από μια σακούλα να βγαίνει ένα ανθρώπινο κεφάλι και άμεσα ενημέρωσαν τις Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες ενώ αρχικά υπήρχε η εντύπωση ότι επρόκειτο για κεφάλι γυναίκας, τελικά διαπιστώθηκε ότι είναι κεφάλι μελαχρινού άνδρα πιθανότατα ασιατικής καταγωγής ηλικίας 30 – 40 ετών. Μάλιστα, η κατάσταση του μακάβριου ευρήματος υποδηλώνει ότι το αποτρόπαιο έγκλημα εκτιμάται ότι έγινε το τελευταίο δεκαήμερο.

Οι αστυνομικές Αρχές που διερευνούν την υπόθεση θεωρούν ως δεδομένο ότι τα υπόλοιπα μέλη του- προς το παρόν- αγνώστου ταυτότητας άντρα, θα έχουν διαμοιραστεί σε άλλες σακούλες και οι σχετικές έρευνες συνεχίζονται.

Σημειώνεται ότι στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ όπου γίνεται διαλογή στερεών αποβλήτων, εκτός από την Αστυνομία, μετέβη και ιατροδικαστής. Την ίδια στιγμή οι αστυνομικές αρχές διερευνώντας τις εξαφανίσεις δεν διαπίστωσαν να έχει δηλωθεί η εξαφάνιση του Ασιάτη. Πάντως, η εξιχνίαση του εγκλήματος θεωρείται ιδιαίτερης δυσκολίας.

Πηγή