Ειδικότερα στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ότι η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει τις υποψηφιότητες του Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων, του Κωνσταντίνου Ζέρβα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και του Γιάννη Μώραλη για τον Δήμο Πειραιά».

Ο Κώστας Μπακογιάννης όπως και ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, είναι η δεύτερη φορά που διεκδικούν τη δημαρχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, ενώ ο Γιάννης Μώραλης κατεβαίνει για τρίτη φορά υποψήφιος, έχοντας διατελέσει δύο θητείες ως δήμαρχος Πειραιά.

«Η δουλειά μας και το έργο μας αυτά τα εννέα χρόνια αλλά και η θετική πορεία της πόλης του Πειραιά, αναγνωρίστηκαν και οδήγησαν τον μεγαλύτερο κομματικό σχηματισμό της χώρας να μας δώσει την στήριξή του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, γεγονός ιδιαίτερα ευχάριστο και τιμητικό για εμένα και τους συνεργάτες μου», σημείωσε ο κ. Μώραλης.

Χθες, η ΝΔ ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής, ο οποίος συναντήθηκε σήμερα στις 14:00 με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως και αυτή του Αλκιβιάδη Στεφανή για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Λέσβο.


Πηγή