Πριν τα εμβολια, τώρα οι ταυτότητες. Ειναι οι αφορμές για να οργιάσουν οι συνωμοσιολογίες.

Σήμερα 45χρονη στα Ψαχνά Ευβοίας άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τον ιερέα της ενορίας της με χαρακτηρισμούς όπως «προδότη, πουλημένε, νεοταξίτη», γιατί είδε στο διαδίκτυο γέροντα από το Άγιο Όρος να τους προτρέπει να μην πάρουν τις ταυτότητες.

Ο 66χρονος κληρικός της απάντησε να μην πιστεύει ότι βλέπει στο διαδίκτυο και τότε εκείνη ξέσπασε και έφτασε μέχρι και στο σημείο να τον χαστουκίσει μπροστά στον κόσμο.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Διαρκής Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος που έβαλε φρένο στις ψεκασμένες θεωρίες, ζητώντας να μην παραπληροφορούν του πιστούς.

«Δαιμονισμός» με τις νέες ταυτότητες

Κάποιοι τις αποκαλούν «τσιπαρισμένες» ταυτότητες ή ταυτότητες του Σατανά και μιλούν για μικροτσίπ και χαράγματα.

Οι συνωμοσιολογίες οργιάζουν, οι θεωρίες του πληκτρολογίου παίρνουν φωτιά και όλοι οι ψαγμένοι που δεν τους ξεφεύγει τίποτα ανεβάζουν καθημερινά χιλιάδες βίντεο στα social media για να σώσουν τον κόσμο από τους κακούς.

Ουρές από τα αξημέρωτα

Έξω απο τα αστυνομικά τμήματα δημιουργούνται ουρές απο ανθρώπους που προσπαθουν να προλάβουν να βγάλουν ταυτότητα πριν έρθει η κάρτα του πολίτη.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η ανάρτηση επιτήδειου στο Βόλο. Άντρας δημοσίευσε αγγελία, στην οποία ζητεί «ταρίφα» 80 ευρώ για να κρατά τη σειρά σε πολίτες που επιθυμούν να εκδώσουν νέα ταυτότητα. Μάλιστα, έχει και οικογενειακά πακέτα με προσφορές για οικογένειες.

Οι ψηφιακές ταυτότητες θα γίνουν θέμα συζήτησης και στη Βουλή.


Πηγή