Μάχη ζωής για τέταρτη ημέρα δίνει ο νεαρός υπαρχιφύλακας που παραμένει διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της Νίκαιας.

Ο παππούς του αστυνομικού δήλωσε: «Να ευχαριστήσω την Ελληνική αστυνομία που παραβρέθηκε εκεί και παραβρέθηκε όλη η Ελλάδα για τον εγγόνο μου».

Η ξαδέλφη του αστυνομικού είπε στο Live News: «Πέρα από προσευχή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρει».

Συγκεντρώσεις συμπαράστασης στον 31χρονο αστυνομικό

Χιλιάδες αστυνομικοί εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στον συνάδελφό τους και την οικογένειά του σε συγκεντρώσεις σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Στη Θεσσαλονίκη έκαναν παράκληση υπέρ υγείας του νεαρού υπαρχιφύλακα και προσευχήθηκαν ο συνάδελφος τους να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή.

Μητέρα του 18χρονου στο MEGA: «Ζητάμε ταπεινά συγνώμη»

Η μητέρα του 18χρονου μιλώντας στο MEGA είπε ότι ο γιος της ρωτά για την εξέλιξη της υγείας του αστυνομικού.

Η ίδια όπως είπε γνωρίζει τον πόνο και την αγωνία της οικογένειας καθώς πριν από 11 χρόνια έχασε σε τροχαίο τον μεγάλο της γιο στα 21 του χρόνια.

«Ρωτάει πώς είναι όλα αυτά. Και εμείς ευχόμαστε μέσα από τα βάθη της ψυχής μας… ζητάμε ταπεινά συγγνώμη για ότι έχει γίνει, εάν έχει γίνει από το δικό μου το παιδί.

»Μέσα από τα βάθη της ψυχής μου ξέρω τον πόνο, τον περνάω και θα τον περνάω ελπίζω να βγει δυνατός και κάποια στιγμή να πάω να τον δω. Τον αστυνομικό, εννοείται».

Από το πλευρό του 31ενός ετών αστυνομικού δεν έχουν φύγει στιγμή οι γονείς, η αδελφή του και στενοί συγγενείς.


Πηγή