Ειδικότερα, οι γιατροί προχώρησαν στον ακρωτηριασμό του αριστερού κάτω άκρου λόγω των μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού του 31χρονου. Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος αστυνομικός των ΜΑΤ που βρισκόταν σε υπηρεσία το βράδυ της Πέμπτης 7/12 στο γήπεδο του Ρέντη, τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα.

Μέχρι και σήμερα παραμένει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ενώπιον των Αρχών θα βρεθεί ξανά ο ανήλικος αδερφός του 18χρονου που ομολόγησε ότι έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον αστυνομικό.

Οι έρευνες δεν περιορίζονται στα δύο αδέρφια αλλά και σε άλλα άτομα που έχουν κληθεί τις προηγούμενες μέρες.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Την ίδια στιγμή και στο γενικότερο πλαίσιο της έρευνας, η ΕΛ.ΑΣ συνεχίζει την ανάλυση του υλικού που έχει στα χέρια της για τον εντοπισμό και άλλων εμπλεκόμενων στην υπόθεση.

Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες και τα στίγματα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των Αρχών, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξουν και τα αποτυπώματα αλλά και το DNA που λήφθηκαν στη διαδικασία της προσαγωγής μετά τα επεισόδια της Πέμπτης.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο αδερφός του 18χρονου που συνελήφθη για τα επεισόδια της περασμένης Πέμπτης στον Ρέντη, κλήθηκε για νέα κατάθεση. Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται για τον εντοπισμό του «καθοδηγητή» που φέρεται να προμήθευσε με πολεμοφόδια τους συμμετέχοντες στην επίθεση και για την ταυτοποίηση άλλων ατόμων που επίσης συμμετείχαν στα επεισόδια.

Ο «καθοδηγητής» φέρεται να ήταν αυτός που έδωσε βόμβες μολότοφ, ναυτικές φωτοβολίδες, ρόπαλα και άλλα αντικείμενα, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση εναντίον των αστυνομικών.

Θέμα χρόνου θεωρείται και η έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης τόσο για τον «καθοδηγητής» όσο και για άτομα τα οποία επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού.


Πηγή