Η Vodafone Ελλάδας και τα Public πραγματοποίησαν τα εγκαίνια του Vodafone shop-in-shop στο κατάστημα Public Συντάγματος, προχωρώντας στην υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού τους για ένα ολοκληρωμένο ταξίδι αγορών που θα προσφέρει νέες δυνατότητες στους καταναλωτές.

Η Κάτια Σταθάκη, Εμπορική Διευθύντρια καταναλωτικών προϊόντων Vodafone Ελλάδας δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι σήμερα γιατί ενισχύουμε το αποτύπωμα των καταστημάτων Vodafone μέσω της καταληκτικής συνεργασίας που ανακοινώνουμε με τα καταστήματα Public. Σήμερα έχουν έρθει μαζί δύο μεγάλα brands για να δώσουν μια ανεπτυγμένη και πολύ καλύτερη, συνολική εμπειρία στον πελάτη στον ιδιώτη και στον επαγγελματία, σε νέους οικογένειες και μεγαλύτερους ανθρώπους σε όλα τα κομμάτια που αφορούν την τεχνολογία, τη διασύνδεση αλλά και την ψυχαγωγία».

Με τη νέα αυτή συνεργασία, ο καταναλωτής θα μπορεί να καλύψει τις συνολικές ανάγκες του μέσα από μοναδικές προσφορές, δίνοντάς του ακόμα μεγαλύτερη αξία σε κάθε του αγορά.

Ο Ρόμπυ Μπουρλά, CEO Public Group σημείωσε:

«Δύο mega brands, θα έλεγα τα δύο πιο δυνατά brands στον κλάδο τους, ενώνονται για να φέρουν την καλύτερη εμπειρία για τον πελάτη. Είναι κάτι που μας το ζητούσαν οι πελάτες μας πολύ καιρό… λύσεις επικοινωνίας, σταθερής και κινητής, λύσεις ψυχαγωγίας σε συνδυασμό με όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Public. Μετά από πολύ δουλειά φέρνουμε αυτή τη συνεργασία και νομίζουμε ότι πραγματικά σε βάθος χρόνου θα φέρουμε όλο και μεγαλύτερες υπηρεσίες που πραγματικά θα είναι καινοτόμες για τον πελάτη».

Η συνεργασία επιφυλάσσει αμφίδρομα οφέλη και στα προγράμματα επιβράβευσης πελατών.


Πηγή