Καρφίτσα δεν έπεφτε στις αθηναϊκές πίστες χθες το βράδυ. Οι καλλιτέχνες έβαλαν τα γιορτινά τους και ο κόσμος τους αποθέωσε.

Εικόνες από τα νυχτερινά κέντρα που θυμίζουν μια άλλη εποχή . Οι πίστες έχουν πάρει φωτιά και τα πανέρια με λουλούδια πέφτουν «βροχή».

«Μάχη» για ένα τραπέζι

«Μάχη» γίνεται για ένα τραπέζι στις μεγάλες πίστες της Αθήνας, για τους λίγους τυχερούς που μπορεί να καταφέρουν να βρουν τραπέζι στο σχήμα που τους αρέσει, το μόνο σίγουρο είναι πως για μία νύχτα διασκέδασης θα πρέπει να υπολογίσουν ποσό που θα ξόδευαν σχεδόν για ένα 5ημερο σε κάποιο χειμερινό προορισμό.

Ειδικά αν κάποιος θέλει να καθίσει πρώτο τραπέζι ή σε σουίτες vip με την παρέα του θα πρέπει να… βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη:

-1η σειρά: 4.000€

-2η σειρά: 3.000€

-3η σειρά: 2.000€

-4η σειρά: 1.000€

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους οι τιμές έχουν τροποποιηθεί για την εορταστική περίοδο.

«Ζούμε την απολυτή ανατροπή φέτος νομίζω φέτος ειδικά. Τα νέα παιδιά, οι νέοι άνθρωποι προτιμούν τα μπουζούκια για την διασκέδασή τους σε συνδυασμό με τους πιο μεγάλους αλλά παρατηρούμε φέτος ότι είναι το κοινό το οποίο στηρίζει την νυχτερινή διασκέδαση στα μπουζούκια», σχολίασε υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων.

Οι κρατήσεις ξεκίνησαν να γίνονται από αρχές Νοεμβρίου με τα νυχτερινά κέντρα να είναι sold out εδώ και 2 βδομάδες.

Σε κάθε περίπτωση, ευτυχώς οι επιλογές είναι πολλές. Για κρατήσεις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς – εάν υπάρχει τραπέζι- θα χρειαστεί προκαταβολή τουλάχιστον 50% .


Πηγή