Ικανοποιημένος από τη μετουσίωση των ευκαιριών του ΠΑΟΚ σε γκολ για να έρθει η εύκολη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως ο ΟΦΗ εμφανίστηκε ο τεχνικός των “ασπρόμαυρων” ενώ δεν παρέλειψε να εξάρει την προσφορά του Μάρκος Αντόνιο.

Ασταμάτητος ήταν ο ΠΑΟΚ και στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, αφού επιβλήθηκε (4-0) του ΟΦΗ στη Τούμπα και συνεχίζει με κεκτημένη ταχύτητα από το 2023. Έτσι, οι “ασπρόμαυροι” συνεχίζουν να ηγούνται τη κούρσα του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εμφάνισης της ομάδας του , ενώ στάθηκε και στην εικόνα του Μάρκος Αντόνιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουτσέσκου:

«Δουλέψαμε πολύ για το σημερινό παιχνίδι δημιουργώντας ευκαιρίες απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα όπως ο ΟΦΗ. Είχαμε μεγάλη αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα μετουσιώνοντας σε γκολ τις ευκαιρίες απέναντι σε τέτοιον αντίπαλο. Δεν ήταν εύκολος ο αγώνας» δήλωσε αρχικά στην κάμερα της Nova μετά το παιχνίδι ο Ρουμάνος τεχνικός του “Δικεφάλου“.

Επίσης, σε σχετική ερώτηση για τον Μάρκος Αντόνιο που σήμερα έκανε σεφτέ με τ’ “ασπρόμαυρα”, ο 54χρονος κόουτς των “ασπρόμαυρων” ανέφερε: «Σήμερα οι Μουργκ – Κωνσταντέλιας έτρεξαν πολύ, χρησιμοποιήσαμε τον Μάρκος Αντόνιο για να τρέξει και να παλέψει. Δείχνει να μπορεί να προσφέρει μία εναλλακτική αποτελώντας μία λύση σε συγκεκριμένα παιχνίδια».//ΓΓ


Source link