Μια βόλτα με το σκυλάκι του, στο δρόμο ακριβώς δίπλα στο σπίτι του, μετατράπηκε σε απόλυτο εφιάλτη για έναν μαθητή δευτέρας γυμνασίου.

Ένας συμμαθητής του, μαζί μ’ έναν 15χρονο και έναν ακόμη άγνωστο, ενεργώντας σαν να είναι μέλη αδίστακτης συμμορίας, του έστησαν ενέδρα και τον υπέβαλαν σε φρικτά βασανιστήρια.

Του έκαναν κεφαλοκλείδωμα, επιχείρησαν να του πάρουν χρήματα και το κινητό του και χωρίς κανέναν δισταγμό, του έβγαλαν τα παπούτσια, του πήραν το σκυλάκι και τον ανάγκασαν να τους ακολουθεί ξυπόλητος στον δρόμο, ενώ τον χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο.

Η μητέρα του θύματος bullying μίλησε στο MEGA περιγράφοντας: «Στη μύτη έφαγε μπουνιές. Ήρθε στο σπίτι το παιδί κλαμένο, φοβισμένο, με αίματα στη μύτη, κατακόκκινη η μύτη του, ξυπόλητο και μπήκε μέσα και το πρώτο που μου είπε είναι: ”μαμά, με χτυπήσανε”».

Κατέγραφαν σε κινητό τις αγριότητες

Ο εφιάλτης για το παιδί, που σε λίγους μήνες θα κλείσει τα 14 μόλις έτη, δεν σταμάτησε εκεί.

Η συμμορία τον ανάγκασε να γονατίσει μπροστά τους και να εκφραστεί χυδαία για δύο κοπέλες, την ώρα που ένας εκ των τριών δραστών κατέγραφε με κινητό τηλέφωνο.

«Τον απείλησαν ότι σε περίπτωση που μιλήσει σε κάποιον -γιατί εκείνη την ώρα περνούσε από εκεί ένα ζευγάρι δίπλα- ότι θα τον καρφώσουν με σουγιά».

Την ώρα που οι γονείς του παιδιού έκαναν καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής ένας από τους δράστες έστειλε μέσω σόσιαλ μίντια στον ανήλικο τα βίντεο, μαζί με ένα προκλητικό μήνυμα που έλεγε: «γελάσαμε πολύ, σου άρεσαν αυτές που έφαγες;».

Μόλις μισή ώρα πριν το βίαιο περιστατικό οι παρέα με τους 3 νεαρούς είχαν έρθει εδώ στο σπίτι ο 13χρονος διαμένει με την οικογένεια του και πέταξαν αυγά σε όλους του ορόφους μάλιστα όπως μας είπε συγγενικό του πρόσωπο τους απείλησαν ότι θα τους πυροβολήσουν με όπλο τύπου γκλοκ.

«Μέσα σε μια διάρκεια τριών ημερών αυτά τα παιδιά έχουν διαπράξει τέσσερα κακουργήματα κάνανε σύσταση συμμορίας, ψάξανε βρήκανε από τρίτο την διεύθυνση μας στήσανε ενέδρα, βανδαλίσανε το αμάξι μου, πέταξαν αυγά στην πολυκατοικία. Φορούσαν μπαλακλάβα ξέρανε εκείνη την στιγμή ότι τα παιδιά εγκληματούσαν.

Οι δύο από τους τρεις δράστες έχουν ταυτοποιηθεί, ωστόσο όλοι ακόμη αναζητούνται από την αστυνομία.


Πηγή