Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητισμού, στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού παρευρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν αθλητές όλων ων αθλημάτων, παγκόσμιοι πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες.

Μάλιστα ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, κ. Γιάννης Στουρνάρας, αποκάλυψε ότι θα κοπούν δυο επετειακά νομίσματα με αφορμή την συμπλήρωση των 20 ετών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα και την κατάκτηση του Euro το 2004 στο ποδόσφαιρο.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως ο αθλητισμός ενώνει και δεν διχάζει, ενώ ο κ. Βρούτσης στάθηκε στη σημασία του Αθλητισμού στην ελληνική κοινωνία.

Ωστόσο, είναι οξύμωρο καθώς τα παιχνίδια της Super League 1 διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών και απαγορεύεται στους Έλληνες φιλάθλους να δουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Επίσης σήμερα τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση και το νομοσχέδιο για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα, για το οποίο δεν έγινε καμία κουβέντα ή σχόλιο κατά την εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Επιπλέον δεν δόθηκε καμία απάντηση για τις σοβαρές καταγγελίες στις οποίες προχώρησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας.


Πηγή