Η απολογία του ξεκίνησε στις 12:00 το μεσημέρι, με τον δράστη να βρίσκεται αντιμέτωπος με δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ο 50χρονος, σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι δικηγόροι του, δηλώνει μετανιωμένος, ενώ δεν αποδέχεται την ανθρωποκτόνο πρόθεση. Παράλληλα, ανέφερε μέσω των συνηγόρων του πως πήρε την καραμπίνα μαζί του για να προστατευτεί, καθώς το θύμα είχε βίαιο παρελθόν.

Είχε μιλήσει σε καθηγήτρια & ψυχολόγο

Την ίδια ώρα, συγκλονίζει και προβληματίζει η είδηση ότι η 18χρονη, πριν μιλήσει στον πατέρα της, είχε μοιραστεί το μαρτύριο που βίωνε με καθηγήτριά της στο πανεπιστήμιο όπου σπουδάζει και πήγαινε σε ψυχολόγο.

Η νεαρή που κατήγγειλε ότι τα τελευταία εννιά χρόνια κακοποιούταν σεξουαλικά, βιαζόταν κατ’ εξακολούθηση και εκβιαζόταν από τον θύτη της, αδελφό της μητριάς της, σήμερα νιώθει τύψεις που αποκάλυψε τα πάντα στον πατέρα της. Αισθάνεται ότι εκείνη φταίει που ο πατέρας της σήμερα είναι κρατούμενος.

Στο πλευρό του 50χρονου κατηγορούμενου βρίσκονται τα παιδιά του από τον πρώτο γάμο. Απέναντί του η σύντροφός του και αδελφή του θύματος.


Πηγή