Συγκεκριμένα, βροχές θα σημειωθούν στην δυτική Ελλάδα, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα είναι στους 17 – 18 βαθμούς στα δυτικά ηπειρωτικά και Επτάνησα, στους 17 βαθμούς στα βόρεια, στους 20 βαθμούς στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές και στους 18 -21 βαθμούς Κελσίου στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις πρόσκαιρα πυκνότερες και μικροδιαστήματα με ανοίγματα στον ουρανό. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πλέον έως 6 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 6 μποφόρ στον Θερμαϊκό.

Ο καιρός των επόμενων ημερών

Κατά τη διάρκεια της Παρασκευής, αναμένονται βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά τμήματα της χώρας, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρξουν τοπικές νεφώσεις.

Το Σάββατο, ο καιρός θα παρουσιάσει αλλαγή κι έτσι από το μεσημέρι προς απόγευμα θα πέσει ο υδράργυρος και στα κεντρικά και βόρεια τμήματα θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά.


Πηγή