Στις υπόλοιπες περιοχές της επικράτειας θα υπάρξουν νεφώσεις που κατά διαστήματα θα πυκνώνουν, αλλά θα εναλλάσσονται και με ηλιοφάνεια.

Η θερμοκρασία θα είναι στους 14 βαθμούς στα δυτικά ηπειρωτικά και Επτάνησα, στους 7 – 11 βαθμούς στα βόρεια, στους 11 -14 βαθμούς στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές και στους 10 – 15 βαθμούς Κελσίου στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις πρόσκαιρα πυκνότερες και μικροδιαστήματα με ανοίγματα στον ουρανό. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πλέον έως 6 – 7 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 3 έως 10 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 5 μποφόρ στον Θερμαϊκό.

Ο καιρός των επόμενων ημερών

Κατά τη διάρκεια της Πέμπτης αναμένεται να είναι αίθριος ο καιρός με τοπικές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα εξαφανιστούν.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα συνεχίσει να είναι καλός με εξαίρεση κάποιες περιοχές του Αιγαίου, όπου θα σημειωθούν βροχοπτώσεις.


Πηγή