Ο φόρος αίματος στην άσφαλτο, βαρύς, με θύματα νέους ανθρώπους.

Οι εικόνες από το αυτοκίνητο, όπου επέβαινε η παρέα των τεσσάρων φίλων, κόβουν την ανάσα.

Το λευκό όχημα κόπηκε στα δύο και μέσα από την άμορφη μάζα σιδερικών, δύο νέοι, ο Γιάννης και η Διονυσία, 19 μόλις ετών, βγήκαν νεκροί, ενώ δύο ακόμη σοβαρά τραυματισμένοι.

«Ακούσαμε έναν εκκωφαντικό θόρυβο, σα να γινότανε κι εγώ δεν ξέρω τι, σεισμός. Βγήκαμε έξω και είδαμε δύο μάζες αυτοκινήτων, μάζες ήταν σιδερικά και δύο ανθρώπους κάτω στο έδαφος πεσμένους. Ακίνητους», ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τρίτης. Οι τέσσερις φίλοι, που είχαν βγει για φαγητό, έκαναν μία βόλτα στην παραλιακή. Σε στροφή, επί της Ποσειδώνος στο ύψος της Βούλας, ο 19χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο και το όχημα, έπειτα από σφοδρή σύγκρουση, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και κόπηκε στα δύο.

Ο οδηγός του αμαξιού, σύμφωνα με πληροφορίες, έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, χάνει τον έλεγχο στην συγκεκριμένη στροφή, ανεβαίνει στη νησίδα, προσκρούει σε κολώνα φωτισμού και δέντρο και καταλήγει στο συγκεκριμένο τοιχίο, το οποίο καταστράφηκε.

Ο οδηγός και η κοπέλα που καθόταν πίσω από εκείνον, βρήκαν ακαριαίο θάνατο. Η μητέρα του ενός από τους δύο άλλους επιβαίνοντες, που βγήκαν τραυματισμένοι αλλά σώοι από το όχημα, περιγράφει στο MEGA όσα της μετέφερε ο γιος της, λίγο πριν μπει στο χειρουργείο.

«(σ.σ Ο οδηγός) έχασε τον έλεγχο, ένιωσε το μπαμ. Μετά ξύπνησε κι ήταν εκτός, προφανώς λιποθύμησε και βρέθηκε στο πεζοδρόμιο. Εκεί συνειδητοποίησε, γυρνώντας και κοιτάζοντας το αυτοκίνητο, που δεν υπήρχε πια και βλέποντας και τα παιδιά τα άλλα, ότι είχε γίνει το μεγάλο κακό».

Ένα δυνατό μπαμ σαν έκρηξη βόμβας, έτσι περιγράφουν οι γείτονες τη στιγμή του δυστυχήματος στη Βούλα.

«Ακούστηκε ένα πολύ δυνατό φρενάρισμα κι ένας δυνατός κρότος, οπότε καταλάβαμε ότι έγινε πάλι τρακάρισμα. Έχω τριπλά τζάμια ηχομονωτικά και δεν περνάει εύκολα ο θόρυβος κι εκείνη τη στιγμή ακούστηκε. Πέρασε μέσα από τα τζάμια».

Τρεις συλλήψεις της ΕΛ.ΑΣ. στην παραλιακή για «κόντρες»

Λίγη ώρα μετά το τρομερό τροχαίο στην παραλιακή, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τριών ατόμων οι οποίο έκαναν «κόντρες».

Συγκεκριμένα, οι οδηγοί ήταν ηλικίας 19, 31 και 34 ετών και συνελήφθησαν αφού διαπιστώθηκε πως έκαναν αυτοσχέδιες «κόντρες» μεταξύ τους με ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 140 χλμ. την ώρα.

Μοιραία σύγκρουση

Έξι ώρες αργότερα, δύο ακόμη νέοι άνθρωποι που επέβαιναν σε μηχανή έσβησαν στην άσφαλτο, σε τροχαίο δυστύχημα στην Ομόνοια.

Η μοτοσυκλέτα εξετράπη της πορείας της στη συμβολή των οδών Πατησίων και Πανεπιστημίου, με τραγικό αποτέλεσμα οι δύο αναβάτες της μηχανής να χάσουν τη ζωή τους.

Οι δύο άνδρες 25 και 40 ετών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου και κατέληξαν. Σύμφωνα με πληροφορίες κανείς από τους δύο δε φορούσε κράνος.


Πηγή