Συντονίζουν και κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες, οι οποίοι το μεσημέρι της Τρίτης, παρουσία εκπροσώπων όλων των μπλόκων της χώρας, συσκέφθηκαν στη Λάρισα.

Οι αγρότες ολοκλήρωσαν πριν από λίγο την σύσκεψή τους,  αποφασίζοντας ποια θα είναι τα βασικά αιτήματά τους προς την κυβέρνηση.

Επιπλέον, έχουν αποφασίσει να εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους πραγματοποιώντας ταυτόχρονους αποκλεισμούς των εθνικών οδών και των τελωνείων.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αυτό αποφάσισαν: ταυτόχρονους αποκλεισμούς των Εθνικών με τα τρακτέρ για δύο με τρεις ώρες την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη. Δίνουν διορία στον πρωθυπουργό μέχρι και την Πέμπτη το βράδυ να συναντηθεί μαζί τους. Την Παρασκευή αναμένεται να κλείσουν την Εγνατία Οδό. Ενώ, την επόμενη εβδομάδα αν δεν λάβουν οι αγρότες κάποια απάντηση για συνάντηση με τον πρωθυπουργό θα κατέβουν στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους σε μεγάλο συλλαλητήριο.

Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος του MEGA, Εύη Καλλίνη, το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι και την Παρασκευή οι αγρότες θα προχωρούν σε κινητοποιήσεις.


Πηγή