Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, Ανδρέας Νινιάδης, έμεινε εντυπωσιασμένος από την χθεσινή εμφάνιση της Εθνικής, τονίζοντας πως αυτή θα προκριθεί στο EURO.

Ο 53χρονος ατζέντης του Φώτη Ιωαννίδη έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Γεωργία, αφού γεννήθηκε στην Τιφλίδα και η γνώμη του για την αντίπαλο μας έχει ιδιαίτερη βαρύνουσα. Ο Ανδρεάς Νινιάδης μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και τον Δημήτρη Μαλισιώβα για την Εθνική ομάδα, αλλά και τον Φώτη Ιωαννίδη.

«Είδα το παιχνίδι χθες με την κόρη του κ. Φωτιάδη, του προέδρου των Ποντίων Κοζάνης και είδα μία Εθνική έτοιμη για μεγάλα πράγματα. Ακολούθησαν το πλάνο του προπονητή και τελείωσαν την πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο. Την Τρίτη, ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δεν έχουμε ηττηθεί από την Γεωργία. Αυτοί έχουν τον Κβαρατσχέλια μία σπουδαία μορφή, αλλά η Εθνική έχει ωριμάσει και είναι έτοιμη να προκριθεί». Για το μέλλον του Ιωαννίδη τόνισε «Ο Ιωαννίδης προοδεύει κάθε μέρα εδώ και επτά χρόνια που τον παρακολουθούμε εγώ και ο Τζόλε. Ξεκίνησε πάλι βασικός, δείγμα πως έχει πείσει τον προπονητή. Πέτυχε ένα γκολ κλάσης, που δείχνει το επίπεδο του. Πολλά γράφονται, πολλά ακούγονται. Σημασία έχει να βοηθά τον Παναθηναϊκό και την Εθνική ομάδα. Όλα τα άλλα, έρχονται».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:


 


ertsports.gr