Στο “Μαπέι Στάντιουμ” η Σασουόλο θα υποδεχθεί την Κάλιαρι, με το τρίποντο να είναι αυτοσκοπός και για τα δύο κλαμπ, αν θέλουν να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για παραμονή στη Serie A.

Ίδια συνθήκη επικρατεί και στο παιχνίδι ανάμεσα στην Ουντινέζε-Έμπολι, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός (33 έναντι 32), άρα εύλογα παίκτες και προπονητές, είναι στα “κάγκελα”, καθώς όποιος σύλλογος κερδίσει, αυτόματα παίρνει τεράστιο προβάδισμα, ώστε να μείνει στην κορυφαία κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Η Φροζινόνε έχει κι αυτή με τη σειρά της 32 βαθμούς κι έχει το αβαντάζ, πως φιλοξενείται από την Μόντσα (45Β.), που δεν έχει ουσιαστικό στόχο, μέχρι το πέρας της τρέχουσας σεζόν, αφού δεν κυνηγάει απολύτως τίποτα.

Στο Μιλάνο η πρωταθλήτρια Ίντερ υποδέχεται τη Λάτσιο, που θέλει το διπλό, προκειμένου να εκμεταλλευτεί, τυχόν στραβοπάτημα της Ρόμα, κόντρα στη Τζένοα. Οι δύο ομάδες της Ρώμης, παλεύουν για την κατάληψη της έκτης θέσης, ενώ το συγκρότημα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, έχει μαθηματικές ελπίδες και για την έξοδο στο Champions League της ερχόμενης σεζόν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 37ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 17 Μαΐου

Φιορεντίνα – Νάπολι 2-2

Σάββατο 18 Μαΐου

Λέτσε – Αταλάντα 0-2
Τορίνο – Μίλαν 3-1

Κυριακή 19 Μαΐου

13:30 Σασουόλο – Κάλιαρι
16:00 Μόντσα – Φροζινόνε
16:00 Ουντινέζε – Έμπολι
19:00 Ίντερ – Λάτσιο
21:45 Ρόμα – Τζένοα

Δευτέρα 20 Μαΐου

19:30 Σαλερνιτάνα – Βερόνα
21:45 Μπολόνια – Γιουβέντους

Δείτε τη βαθμολογία της Serie A, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//ΔΜ


ertsports.gr