Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε τον κορυφαίο αγώνα της ιστορίας του, αλλά και τον πιο σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, εδώ και 20 χρόνια. Μετά τον άθλο της Εθνικής ομάδας το 2004, με την κατάκτηση του Euro, στα γήπεδα της Πορτογαλίας, ήρθε η ώρα του Πειραιά για να τιμήσει εκείνη την επέτειο. Βρέθηκα στην γιορτή της ΕΠΣ Ηρακλείου και είδα την γιορτή του Νίκου Τζώρτζογλου για την Εθνική του 2004. Ακριβώς στην επέτειο εκείνου του θριάμβου έρχεται ο Ολυμπιακός να τιμήσει με τον καλύτερο τρόπο τους πρωταθλητές Ευρώππς. Του πρώτου σε συλλογικό επίπεδο για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η συμμετοχή του Ολυμπιακού στον τελικό του UEFA conference league αποτελεί την δικαίωση των ονείρων που έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, απο την πρώτη στιγμή της; ενασχόλησής του με την ΠΑΕ, αλλά και τον αύλλογο γενικότερα. Με τις δικές του ενέργειες και επενδύσεις ενέπνευσε τον κόσμο. Όπως έδωσε όραμα και στους συνεργάτες του. Οι διαρκεία αναφορές του Κριστιάν Καρεμπέ για συμμετοχή του Ολυμπιακού σε έναν ευρωπαικό τελικό την πλεον ξεκάθαρη αποδειξη ότι όλοι μέσα στην ομάδα του Πειραιά εναρμονίστηκαν με το όνειρο του ηγέτη.

Έτσι συμπλέω και εγώ με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποια μέσα απο την Πλεύση Ελευθερίας δίνει ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Για κοινωνία δίχως ανισότητες. Για μια Ελλάδα που θα σέβεται τους πολίτες, και κάθε κυβέρνηση θα αγκαλιάζει όλα τα παιδιά. Η Ζωή Κωσταντοπούλου σάλπισε προς κάθε κατεύθυνση για να πράξουμε όσα έχει ήδη πετύχει η ίδια στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Έδωσε ζωή με την καθημερινή παρουσία της και τη σκληρή αντιπολίτευση σε όλα τα λάθη της σημερινής κυβέρνησης.

Χωρίς όμως να χαιδεύει τα αυτιά των άλλων κομμάτων που έχουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης για την σημερινή κατάσταση της Ελλάδας. Θα δώσουμε λοιπόν ζωή και στην Ευρωβουλή! Εκεί όπου υπόσχομαι να γίνω η φωνή της κοινωνίας.

Όπως απόψε τα εκατομμύρια φίλων του Ολυμπιακού θα γίνουν η φωνή της ώθησης προς τη νίκη και τον ευρωπαικό τίτλο. Τον τρίτο για το Ελληνικό ποδόσφαιρο μετά απο το Euro του 2004 και το εφετινό Youth league απο την U19 του Ολυμπιακού.

*Η Βασιλική Πολύζου είναι δημοσιογράφος-παρουσιάστρια και υποψήφια Ευρωβουλεύτρια με την Πλεύση Ελευθερίας.

 

Ακολουθήστε το agrinio24.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


Πηγή