Στον Παναθηναϊκό αναζητούν τον άνθρωπο που θα αναλάβει τα “κλειδιά” της ομάδας την επόμενη μέρα, καθώς ο Χρήστος Κόντης, που ανέλαβε μετά την αποχώρηση του Φατίχ Τερίμ και οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν υπηρεσιακός. Όπως φαίνεται, οι “πράσινοι” κυνηγούν ένα μεγάλο “μπαμ” για τον πάγκο τους, αφού επιχειρούν να φέρουν στην Ελλάδα ένα ηχηρό όνομα.

Σύμφωνα με τον έγκυρο και γνωστό δημοσιογράφο του ιταλικού “Sky Sport”, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, το “τριφύλλι” έχει καταθέσει μία μεγάλη πρόταση στον Μαουρίτσιο Σάρι, τονίζοντας πως ο έμπειρος προπονητής ζήτησε χρόνο από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, προκειμένου να τους απαντήσει.

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον 65χρονο Ιταλό τεχνικό, καθώς πρόκειται για έναν προπονητή από το πάνω ράφι και αν τελικά απαντήσει θετικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού, τότε θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που ήρθαν ποτέ στην Ελλάδα. Ο Σάρι κάθισε στον πάγκο της Νάπολι από το 2015 έως το 2018 και στη συνέχεια ακολούθησαν η Τσέλσι (2018-19) και η Γιουβέντους (2019-20), ενώ την τελευταία τριετία εργάστηκε στην Λάτσιο.


Πηγή