Νέο μήνυμα συμμετοχής στην ευρωκάλπη της Κυριακής έστειλε ο Κυριάκος Μητοστάκης τονίζοντας πως στόχος της νδ είναι να προσεγγίσει και γιατί όχι να ξεπεράσει το 33% των προηγούμενων ευρωεκλογών.

«Δεν θέλω να δώσω τη δυνατότητα σε κανέναν να αμφισβητήσει το βράδυ των εκλογών ότι αυ΄τη η κυβέρνηση έχει ισχυρή νομιμοποιηση/ θα πιστευα ότι καποια στιμή τελειωσαμε με την τοξικότητα και τη χυδαιοτητα και τη χυδαιοτητα με αυτό που αποκαλουμε πολακισμό. Αλλά εδώ ο μαθητής έχει ξεπεράσει τον δάσκαλο/ αρκέι να δει κανείς την ομιλία του κ. κασσελάκη χθες για να δει το επιπεδο της τοξικότητας των ύβρεων όχι μονο εναντίον εμού. Εναντίον όλων», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παρουσία του Αλέξη Τσίπρα πραγματοποιηθηκε η κεντρική ομιλία του στεφανου κασσελάκη στο συνταγμα με οτν πρώην πρωθυπουργό να τυγχάνει θερμής υποδοχής στη συγκεντρωση.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε μήνυμα στου ςπολιτες να κάνουν όπως είπε την ανατροπή και την κυραική το βράδυ να βάλουν φρένο στην αλαζονεία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Οι εκλογές στην Ελλάδα γίνονται με μαύρες σακούλες και μαύρα ταμεία; Και έχουμε αποκτήσει ανοσία !Αν τη Δευτέρα η ΝΔ έχει φάει μόνο ένα εκλογικό χαστούκι από όσα δίνει στους πολίτες καθημερινά, όλα θα είναι αλλιώς.Αν τη Δευτέρα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναδειχθεί σε αδιαμφισβήτητη, ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση του τόπου, όλα θα είναι αλλιώς», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Μιλώντας στο in.gr o Nίκος Ανδρουλάκης απεύθυνε ευρύ κάλεσμα στους προοδευτικούς πολίτες για συστράτευση με το ΠΑΣΟΚ προκειμένου όπως είπε, την επομενη μέρα να αναλάβει πρωτοβουλίες για τη διαμόρφωση μετώπου που θα μπορεί να νικήσει τη ΝΔ.

«Βλέπω ότι πάρα πολύ πολίτες καταλαβαίνουν ότι πρεπει να υπάρχει αξιοπιστη προοδευτική δύναμη απέναντι στην αλαζονεία του 41%. Το βασιό που πρέπει να μετρήσει την Κυριακή είναι να τελειώσει το άλλοθι του 41%», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης στο in.gr.

«Πάμε τώρα να κάνουμε το άλμα. Σηκώνουμε το Κόμμα ακόμα πιο ψηλά, για να σταλεί από την Ελλάδα πανευρωπαϊκό μήνυμα ελπίδας», επεσήμανε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Ας δώσουν στη δημοσιότητα τις κινήσεις των λογαριασμών. Αλλιώς, φυλακή για κακούργημα», υπογράμμισε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Απέναντι στην επίδειξη πλουτισμου εμείς αντιτάσσουμε την αλήθεια μας», είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Οι πολιτικοι αρχηγοί ανεβάζουν κατακόρυφα τους τόνους στην τελευταία στροφή πριν από την ευρωκάλπη της Κυριακής.

Απόψε η κεντρική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Σύνταγμα

Στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η συσπείρωση των ψηφοφόρων της ΝΔ και να πείσει όσο το δυνατόν περισσότερους αναποφάσιστους με προβολή της θετικής ατζέντας.

Όχι στον εφησυχασμό, όχι στην εύκολη και ανέξοδη γκρίνια είναι το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος τονίζει πως ισχυρή ΝΔ σημαίνει διεκδίκηση και καλύτερη χρηματοδότηση από τις Βρυξέλλες προς όφελος της Ελλάδας.

Παράλληλα υπογραμμίζει ότι δεν πρέπει να διαταραχθεί η πολιτική σταθερότητα και δεσμεύεται για πιο σκληρή δουλειά με στόχο να γίνουμε Ευρώπη παντού.

«Χρειαζόμαστε συνέχεια και συνέπεια», τονίζει και είναι κάτι που θα πει με έμφαση και στη σημερινή κεντρική συγκέντρωση της ΝΔ στο Σύνταγμα, με την οποία θα ολοκληρώσει τον προεκλογικό του αγώνα.

Σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα και μία διαφορετική συνέντευξη που έδωσε προ ημερών ο πρωθυπουργός στον ηθοποιό και youtuber μέσα σε αυτοκίνητο εν κινήσει.

Σε χαλαρό κλίμα μιλάει για το πώς μπορεί ένα πολιτικός να διατηρήσει σε καλή κατάσταση την ψυχική του υγεία, για τις ευρωεκλογές, για την πόλωση, την τοξικότητα αλλά και για τα βιβλία που διάβασε τελευταία.

Το κλίμα στην Κουμουνδούρου μετά την κεντρική ομιλία του Στ. Κασσελάκη

Το κλίμα είναι θετικό, υπάρχει θετικός απολογισμός, η μάχη της συσπείρωσης δίνεται μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο λένε στην Κουμουνδούρου, γιατί τα μηνύματα πρέπει να είναι καθαρά, όπως ανέφερε ο κ. Κασσελάκης.

Ο στέφανος Κασσελάκης ζητά την στήριξη του κόσμου για να σταθεί απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη ΝΔ.

Εκτός από τα ζητήματα του Πόθεν Έσχες, ο κ. Κασσελάκης θα εστιάσει και σε ζητήματα ακρίβειας και της ποιότητας ζωής.

Στα χθεσινά στιγμιότυπα κυριάρχησε η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ ενώ έτυχε θερμής αποδοχής από τα στελέχη του κόμματος.


Πηγή